Herkese merhaba. Öncelikle neden araştırmıyorsun araştırarak bulabilirdin diyecekler için internetteki çoğu event skriptlerine baktım fakat hiçbiri istediğim gibi değil bunu belirtmek istedim. Şimdi gelelim istediğim event skriptine
komutu /sunucueventi olsun
permissionu perm.event olsun
description: Sunucuda Event Başlatma Komutu
yukarıdaki komutu yazdığımda
30 saniye içerisinde event başlayacaktır
lütfen envanterinizde yer açınız
yazsın ve sonra 4 saniye kaldığında 4 saniye kaldı - 3 saniye kaldı - 2 - 1 şeklinde gitsin item verme komutu execute console command " " yazsın daha sonra altına indiğimde de give <miktar> <id> to player s yazabileyim. Eşyaları verdikten 3 saniye sonra sohbette yine yukarıki gibi event tamamlandı yazsın. (birde event başlatma komutunu 2 tane nasıl yaparım arasına or koyarak denedim olmadı)
Benim bulduğum bir skripti bunu yapmayı denedim fakat /skript reload all yazdığımda error verdi bu yüzden sizden yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
komutu /sunucueventi olsun
permissionu perm.event olsun
description: Sunucuda Event Başlatma Komutu
yukarıdaki komutu yazdığımda
30 saniye içerisinde event başlayacaktır
lütfen envanterinizde yer açınız
yazsın ve sonra 4 saniye kaldığında 4 saniye kaldı - 3 saniye kaldı - 2 - 1 şeklinde gitsin item verme komutu execute console command " " yazsın daha sonra altına indiğimde de give <miktar> <id> to player s yazabileyim. Eşyaları verdikten 3 saniye sonra sohbette yine yukarıki gibi event tamamlandı yazsın. (birde event başlatma komutunu 2 tane nasıl yaparım arasına or koyarak denedim olmadı)
Benim bulduğum bir skripti bunu yapmayı denedim fakat /skript reload all yazdığımda error verdi bu yüzden sizden yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.