Bulundu event itemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saykokral

BC | Yeniden Sizlerle!
Elmaslar
27
Minecraft
BlockCraft / sayko1mizahh / S4YK0KR4L

Discord:

SaykoKral' BlockCraft#9267

merhaba ben bi item istiyorum çapa olucak kırılmazlık x sağ tıklayınca 128 diamond block 128 end taşı 64 sünger 3 elmas ore 3 zümrüt ore 3 gold ore 3 demir ore ve kırıktaş kasa anahtarı demir kasa anahtarı altın kasa anahtarı zümrüt kasa anahtarı elmas kasa anahtarı vericek

bu şekilde 1 tane daha çapa olucak ve buda demir block spawner altın block spawner zümrüt block spawner ve elmas block spawner vericek

bu çapayı yapabilcek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler

1 çapa ismi: Event Eşyaları
2 çapa ismi: Event Spawnerleri

1 çapa lore: 128 diamond block, 128 end taşı, 64 sünger, 3 elmas ore, 3 zümrüt ore, 3 gold ore, 3 demir ore, event kasa anahtarları, sağ tıkla aç
2 çapa lore: 4 demir block spawner, 3 altın block spawner, 2 zümrüt block spawner, 1 elmas block spawner, sağ tıkla aç

merhaba ben bi item istiyorum çapa olucak kırılmazlık x sağ tıklayınca 128 diamond block 128 end taşı 64 sünger 3 elmas ore 3 zümrüt ore 3 gold ore 3 demir ore ve kırıktaş kasa anahtarı demir kasa anahtarı altın kasa anahtarı zümrüt kasa anahtarı elmas kasa anahtarı vericek

bu şekilde 1 tane daha çapa olucak ve buda demir block spawner altın block spawner zümrüt block spawner ve elmas block spawner vericek

bu çapayı yapabilcek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler

1 çapa ismi: Event Eşyaları
2 çapa ismi: Event Spawnerleri

1 çapa lore: 128 diamond block, 128 end taşı, 64 sünger, 3 elmas ore, 3 zümrüt ore, 3 gold ore, 3 demir ore, event kasa anahtarları, sağ tıkla aç
2 çapa lore: 4 demir block spawner, 3 altın block spawner, 2 zümrüt block spawner, 1 elmas block spawner, sağ tıkla aç
item spawner ları nasıl yapıyorsunuz? pl ilemi pl ileyse hangi pl söylermisiniz?

varmı bilmiyorum.

komutu itemsp ver elmasblok 1 / 1 adet elmas block spawner verir. demirblok 1 demir block sp gibi

kasa anahtarları pl si ve komutlarınıda bilmem lazım

komutları ben ekleyebilirim siz oraya anahtar yazsanız yeterli.

yapabilecek bir arkadaş varmı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl