Evde tek kalan ve yemek yapmayı bilmeyen arkadaşlar için yemek tarfileri!

G

Garp

Ziyaretçi
Evde tek başınızasınız ve yemek yapmayı bilmiyorsanız bu tarifler tam size göre. Şimdiden uyarıyorum tarif videolarını izlerken vahşet, şiddet ve iğrençlik ile karşılaşabilirsiniz.
İyi seyirler :)

Evde tek başınızasınız ve yemek yapmayı bilmiyorsanız bu tarifler tam size göre. Şimdiden uyarıyorum tarif videolarını izlerken vahşet, şiddet ve iğrençlik ile karşılaşabilirsiniz.

Karpuzlu kekimi aldım oturdum klonumun paylaştığı konuyu okuyorum

Ciddi olarak girdim ve karpuzlu kek videosunu izlemeye başlayacaktım. Daha sonra kanal ismini gördüm...

lan konu ciddi sanıyorum karpuzlu kek videosunu izliyordum aniden pat diye girince korktum qwelşqwqwe

Üşendim xd İnerim aşağı, giderim bir fırına. Simit & poğaça alır ayran eşliğinde mideme indiririm. :3 Bir kere ben acıktığımda bunları yapmaya çalışırken parmağımı felan yerim .-.

Karpuzlu kek güzeldir :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl