Evde Beyaz Yumurta Kalmamış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zRedDragon

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
76
Merhaba Arkadaşlar,Bu Gün Sizlere Sosyal Medya Sayfası Olan Facebookta Bulduğum Bir Fotoğraf Göstereceğim.Umarım Beğenirsiniz :D
9Eb6Wo.png

Bu işte Facebook'daki kezbanların espiri yeteneği qnq.

Reel mi troll mü bilmiyorum ama ülkemde bunun gibilerinin yetiştiğini görünce ağlasam mı gülsem mi ikiliminin arasında kalıyorum.

Reel mi troll mü bilmiyorum ama ülkemde bunun gibilerinin yetiştiğini görünce ağlasam mı gülsem mi ikiliminin arasında kalıyorum.
Hem kezban hem... (küfür yazacaktım ama ağır bişi değil) bizim türk kızları (TümKızlarÜstüneAlınmasın) :D[DOUBLEPOST=1446282427,1446282307][/DOUBLEPOST]Kanka bu arada facebook adını boşuna gizlemişsin yine bulurum seni bir yeri gizlemeyi unutmuşsun ama özel hayata saygıdan dolayı bulmayacam.

Hem kezban hem... (küfür yazacaktım ama ağır bişi değil) bizim türk kızları (TümKızlarÜstüneAlınmasın) :D[DOUBLEPOST=1446282427,1446282307][/DOUBLEPOST]Kanka bu arada facebook adını boşuna gizlemişsin yine bulurum seni bir yeri gizlemeyi unutmuşsun ama özel hayata saygıdan dolayı bulmayacam.
m5N8v0.png

Bul bini. Bul bini.

Gülmekten Yarıldım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl