zRedDragon
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 76
Hem kezban hem... (küfür yazacaktım ama ağır bişi değil) bizim türk kızları (TümKızlarÜstüneAlınmasın) :D[DOUBLEPOST=1446282427,1446282307][/DOUBLEPOST]Kanka bu arada facebook adını boşuna gizlemişsin yine bulurum seni bir yeri gizlemeyi unutmuşsun ama özel hayata saygıdan dolayı bulmayacam.Reel mi troll mü bilmiyorum ama ülkemde bunun gibilerinin yetiştiğini görünce ağlasam mı gülsem mi ikiliminin arasında kalıyorum.
Hem kezban hem... (küfür yazacaktım ama ağır bişi değil) bizim türk kızları (TümKızlarÜstüneAlınmasın) :D[DOUBLEPOST=1446282427,1446282307][/DOUBLEPOST]Kanka bu arada facebook adını boşuna gizlemişsin yine bulurum seni bir yeri gizlemeyi unutmuşsun ama özel hayata saygıdan dolayı bulmayacam.
Hem kezban hem... (küfür yazacaktım ama ağır bişi değil) bizim türk kızları (TümKızlarÜstüneAlınmasın) :D[DOUBLEPOST=1446282427,1446282307][/DOUBLEPOST]Kanka bu arada facebook adını boşuna gizlemişsin yine bulurum seni bir yeri gizlemeyi unutmuşsun ama özel hayata saygıdan dolayı bulmayacam.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!