EtnaMC V2.0 Güncellemesi | Sunucu UltraOP Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lildmr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
661
Minecraft
dayioglu

Discord:

ozanlands#7777

EtnaMC V2.0 Güncellemesi
Sunucu UltraOP Moda Geçti

Merhaba değerli forum okurları, bugün kendi sunucum olan EtnaMC sunucusunun V2.0 güncelleme notlarını paylaşacağım. Sunucuda neler değişmiş gelin görelim.

2DAF7E80-A65D-4B68-A898-C8F5D0C37787.png

Spawner Güncellemesi

Eski tip demir altın spawnerlerin sizi sıktığını düşündük ve para kasmanıza yarayan efsane sıradışı spawnerleri sunucumuza ekledik. Bu spawnerler arasında: Ghast gözyaşı spawner, ışık tozu spawner, parlayan karpuz spawner gibi çok değişik ve havalı spawnerler var.

Denge Değişikliği

Sunucumuz ilk açıldığında OP skyblock olarak hizmet veriyordu ve yaklaşık sunucunun en iyi spawnerinden 5 tane bulunan ada en fazla 500M level kasabiliyordu bir ayda ama artık sunucuda 10 dakika oynayan birisi 10M kasabiliyor. Para olarak ise sunucunun birincisi 5B iken 10 dakikada 70T kasan insanlar bulunuyor.

E525EF28-95CE-4634-A48C-B1BBF8410BC6.jpeg

88DA104B-5D36-4E22-8F18-EF98CD920A91.jpeg

Sp Ve Sc Market Eklendi
Sunucumuzda kasılması en zor olan şey Spawnerdi ve bizde bu durumu farkettik ve size çeşitli yollardan spawner kazanma şansı sunduk. Yaklaşık adakitinizde 5 dakika afk kalarak yeni bir spawner alabilirsiniz. Sunucumuzda şu anda başlangıçta sizlere 60 adet spawner sunuluyor. Ayrıca gelen herkese VIP var.

25FC4CB4-86C9-43A7-9CE4-C018D52EED91.jpeg

Ultra Adakit
Sunucumuzda bulunan adakit özelliği başlangıçta sadece 5 adet spawner veriyordu ve çoğu oyuncu bu durumdan rahatsızdı. Bizde bu duruma bir çözüm aradık ve size adakitte 29 adet spawner ve adanızı çok yüksek level yapacak bloklar koyduk.

Spawn Güncellemesi

Sunucumuzda bulunan Spawn yeterince iyi değilde ve Factions spawnıydı birçok oyuncu bu durumdan rahatsız olunca bizde yeni Spawn satın aldık. Yeni Spawnımız çok büyük ve hiç sıkışıklık yaşanmıyor. Yeni Spawnımızdan birkaç görüntü.

F34208ED-1148-4D92-83DD-38AC92AAEBCA.jpeg

EBFBEE67-362B-46EA-9A41-19937619C71A.jpeg
626A40D8-9C69-485A-AB57-1E110E99B2E6.jpeg
34E18572-0596-434D-B83E-F315816569EA.jpeg
58B83DD4-9987-4A9E-9C7E-54F7D7C55C1E.jpeg

Açıkcası pek beğenmedim her sunucuda olan klasik sistemler.

TELAFİ ETKİNLİĞİNE 3 DAKİKA

UltraOP'Den hemen yol yakınken vazgeçmelisin.

Hiç bir yenilik görmüyorum.

Eline para geçen ultra op açar olmuş. Biraz kendinizi geliştirin de piyasaya düzgün sunucularla girin.

Eline para geçen ultra op açar olmuş. Biraz kendinizi geliştirin de piyasaya düzgün sunucularla girin.
Piyasaya gayet düzgün sunucu ile girdik, sunucuda 1 dakika bile vakit geçirmeyip bunları yazmanız hoş değil. Ön yargılarımızı kırmamız gerek bazen ve olaya objektif yaklaşmalıyız. Ben UltraOP oynamayı seviyorum, ve kendim ne seviyorsam sunucumu öyle yapmaya çalışıyorum, bunun bir sakıncası var mı?

Piyasaya gayet düzgün sunucu ile girdik, sunucuda 1 dakika bile vakit geçirmeyip bunları yazmanız hoş değil. Ön yargılarımızı kırmamız gerek bazen ve olaya objektif yaklaşmalıyız. Ben UltraOP oynamayı seviyorum, ve kendim ne seviyorsam sunucumu öyle yapmaya çalışıyorum, bunun bir sakıncası var mı?
Sizin ne sevdiğiniz beni alakadar etmiyor, sevgi göreceli bir kavram değil mi? Garipsediğim konu "Türkiye'nin en iyi sunucusu" gibi ifadeler kullanıp birkaç saatlik araştırmayla bulunabilecek eklentiler kullanmanız. Birazcık kafa yorup güzel sistemler geliştirebilirsiniz.

Sizin ne sevdiğiniz beni alakadar etmiyor, sevgi göreceli bir kavram değil mi? Garipsediğim konu "Türkiye'nin en iyi sunucusu" gibi ifadeler kullanıp birkaç saatlik araştırmayla bulunabilecek eklentiler kullanmanız. Birazcık kafa yorup güzel sistemler geliştirebilirsiniz.
Ona bakarsanız ben değil, kitlenin çoğunluğu UltraOP seviyor. Artı yandan evet kendi eklentilerimizi kodlamadık. Kendi eklentilerimizi kodlayacak kadar java bilgisine sahip değiliz { Birçok sunucu kendi eklentisini kodlamıyor } sunucumuzda güzel sistemler de bulunuyor, girmeden göremezsiniz

Ona bakarsanız ben değil, kitlenin çoğunluğu UltraOP seviyor. Artı yandan evet kendi eklentilerimizi kodlamadık. Kendi eklentilerimizi kodlayacak kadar java bilgisine sahip değiliz { Birçok sunucu kendi eklentisini kodlamıyor } sunucumuzda güzel sistemler de bulunuyor, girmeden göremezsiniz
Dedim ya sevgi göreceli bir kavram. Beni de Ultra, Süper, Müber, Mega sunucular sarmıyor ne yapalım... Nice ultra sunuculara, başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl