EtnaMC - Op Faction Geliştiricisi Arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

EtnaMC - Op Faction Geliştiricisi Arıyoruz.
Eklenti ve sunucu işlerinde iyi misiniz? Desteğiniz lazım!
Selamlar, EtnaMC sunucusu olarak sunucumuzu Hub yapmayı düşünüyoruz. Şu an hali hazırda Op Skyblock bir sunucumuz var. Günlük 70 sabit aktif oyuncusu var. Bize profesyonel Op Factiondan anlayan birisi lazım. Bu kişi tamamen 0 sunucuyu baştan aşağı yaratacak ve karşılığında ona panel, yetki ve maaş bağlayacağız. Sunucu işlerinde kendine güvenen deneyimli arkadaşlar varsa aşağıda olan örnek başvuru şablonu inceleyin. ( Yaptığınız başvurulara en kısa zaman içinde döneceğiz. )

giphy.gif

EtnaMC - Örnek Başvuru Formu

İsminiz, soy isminiz ve yaşınız : Yiğit Efe Okur / 15 yaşındayım.
Minecraft'ı kaç yıldır oynuyorsun? : 2013 yılından yana oynuyorum. ( 6 yıldır oynuyorum. )
Daha önceden hiç sunucu deneyimin oldu mu? : Evet daha önceden 200 kişilik büyük sunucuda çalışmıştım.
Minecraft Oyunun Deneyimli olduğun alanlar : Eklenti, Skript ve BungeCoord işlerinden anlarım vs.
Discord Adresiniz veya size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres : Yiğit Efe Okur#8397

Başvuruları Discord ( WaterArchery#0158 ) veya MC-TR üzerinden yapabilirsiniz.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Konu aldığımız sunucu için gereken kişiyi bulduk ve sunucu ile olan bağım bugüne kadarmış. ( Konuyu kilitleyebilirsiniz. )

beğendiğim sunuculardan birtanesiniz.başarılar.

Kaç sunucuda görev yaptın ama sonu hep kötü bitti. Bence değerin bilinmiyor.

Kaç sunucuda görev yaptın ama sonu hep kötü bitti.

Dünden bugüne en az 100 tane sunucuda yetkili olmuşumdur. Bu arada 1-2 sunucu dışında hiç birinin sonucu kötü bitmedi. Örnek olarak bu sunucuların bir kısmı geçimsizlik veya başka nedenlerden dolayı kapandı. Bunun dışında bu sunucudan ayrılma nedenim ise sunucu sahibinin yeni ekip kurmasaydı. Son olarak 2-3 aydır sunucuda çalışıyorum ve bu dediğim 100 sunucu arasında belki en çok gösterdiğim sunuculardandı. Gece gündüz demeden yenilikler getirdik. Son olarak yeni başlangıç bölgesi yapmıştık. Kendisi oyun içinde güncelleme getirdiğimiz için beni ekipten attı.

Dünden bugüne en az 100 tane sunucuda yetkili olmuşumdur. Bu arada 1-2 sunucu dışında hiç birinin sonucu kötü bitmedi. Örnek olarak bu sunucuların bir kısmı geçimsizlik veya başka nedenlerden dolayı kapandı. Bunun dışında bu sunucudan ayrılma nedenim ise sunucu sahibinin yeni ekip kurmasaydı. Son olarak 2-3 aydır sunucuda çalışıyorum ve bu dediğim 100 sunucu arasında belki en çok gösterdiğim sunuculardandı. Gece gündüz demeden yenilikler getirdik. Son olarak yeni başlangıç bölgesi yapmıştık. Kendisi oyun içinde güncelleme getirdiğimiz için beni ekipten attı.
Nankörlük budur işte. Sen geceni gündüzünü ver ufak bir olayda adam seni tak diye atsın. Bence artık kendi sunucularını aç başkalarına ortak olma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl