Çözüldü Etkileşimli chat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mole

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
MoleLive

Discord:

MoleLive#2310

Merhaba arkadaşlar,
Chatte oyuncuların isimlerin üstüne mouse ile gelince bilgilerin çıkmasını, /msg ile yazılan mesaja tıklayınca chatte direk /msg nick olarak yazılmasını istiyorum bu tarz şeyleri nasıl yapabilirim veya plugini var mıdır? Yoksa sürümden kaynaklı olmayan bir şey midir? Sürüm :1.20.1

Merhaba arkadaşlar,
Chatte oyuncuların isimlerin üstüne mouse ile gelince bilgilerin çıkmasını, /msg ile yazılan mesaja tıklayınca chatte direk /msg nick olarak yazılmasını istiyorum bu tarz şeyleri nasıl yapabilirim veya plugini var mıdır? Yoksa sürümden kaynaklı olmayan bir şey midir? Sürüm :1.20.1
benimde kullandığım sunlight adli plugini kullanabilirsin essentialsx gibi ama rtp duyuru gibi sistemler kendi içinde ve açılıp kapanabiliyor kitler için gui felan var dediğiniz chat özellikleri de mevcut ve tamamen ozellestirbilir

benimde kullandığım sunlight adli plugini kullanabilirsin essentialsx gibi ama rtp duyuru gibi sistemler kendi içinde ve açılıp kapanabiliyor kitler için gui felan var dediğiniz chat özellikleri de mevcut ve tamamen ozellestirbilir
Merhaba,
Şimdi incelediğimde kendi forumunda bu plugini eklemek için ayrı bir plugin daha indirmemiz gerektiği yazmakta ve sunucu sürümü illa 1.21.4+ olmalı olduğu yazmakta. Ama benim sunucum 1.20.1 ondan dolayı işime yaramadı ama gördüğüm kadarıyla bir çok özelliği bulundurduğu için gayet güzel bir plugine benziyor. Tavsiye için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

İnşallah işine yarar

Merhaba arkadaşlar,

AdvancedChat / DonutChatHover / InteractiveChat gibi eklentilere göz atabilirsiniz.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl