Sol Reklam

Bulundu eşyayı kiraya vermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Thomas Shelby

Merhaba Dünya, Seni Özledim
Elmaslar
336
Puanlar
15.770
Yer
Rusya
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhabalar aklıma bir fikir geldide bir eşyayı para karşılığı bir oyuncuya kira verebilirmiyiz acaba?

atıyorum x adlı oyuncuda verimlilik 5 kazma var ve onu 1 günlüğüne 100 tl ye kiraya veriyor bunun plugini var mı paralı parasız farketmez

yada yapabilecekler varmı

teşekkürler şimdiden​

Son düzenleme:
Bunun için fazla uğraşman gerekir. Oyuncu öldüğünde kazma ne olacak? Takas ihale gibi sistemler vs kullandığın eklentiler destek veriyor mu? Tek bir eklentiyle çözüleceğini sanmıyorum. Yapılır mı yapılır ama o kadar emeğe değer mi bilemem.

Bunun için fazla uğraşman gerekir. Oyuncu öldüğünde kazma ne olacak? Takas ihale gibi sistemler vs kullandığın eklentiler destek veriyor mu? Tek bir eklentiyle çözüleceğini sanmıyorum. Yapılır mı yapılır ama o kadar emeğe değer mi bilemem.
Aynen oyuncu başkasına öldüğü zaman eşya düşmicek desek pvp girmeden once eşyalar kiralanır. Cok riskli.

Aynen oyuncu başkasına öldüğü zaman eşya düşmicek desek pvp girmeden once eşyalar kiralanır. Cok riskli.
Yani bir şekilde ayarlanabilir o fakat kazma kırılınca ne olacak? Ya da oyuncu oyundan çıkarsa banlanırsa ne olacak? Tabi ki fonksiyonlar eklenebilir. Kazmaya limit verilebilir. Ölünce envantere tekrar gönderilebilir ya da sahibine iade edilebilir fakat bunun için kapsamlı bir eklenti kodlamak gerekiyor. Sağlam birisi lazım bu eklenti için. Ekstra olarak diğer eklentilerden kaynaklı oluşacak sorunlar vs derken bu işe girmeye değmez.

peki ya direk menüden kiralasa adam? atıyorum /kira komutu yazıyorsun açılıyor ordan verimllilik 5 kazmayı sana 2000 tl ye 1 günlüğüne kiralıyor

Yapılmayacak bir şey değil ama dediğim gibi kırılmasını, takaslanmasını, satılmasını ve ölünce gitmesini engellemen gerekiyor. Bunun içinde tüm bu işlevlere ayrı ayrı uğraşmak gerekiyor. Zor yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!