Çözüldü Eşyayı 2. yada 3. etiket yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ceyhun_Strafe

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
31

Discord:

iCeyhun_x#8333

Merhaba arkadaşlar benim bir tane sunucum var ve bir tane eşyayı 3. etiket gibi bir şey yapmak istiyorum

örnek;
unknown.png

nasıl yapacağım bilen varsa yardım edebilirmi

Rename eklentisi kullanabilirsin. Rename eklentisinde böyle bir özellik var diye biliyorum. Bunun dışında örste \n çalışıyor olabilir. Bir de bunu deneyip söylersen güzel olur.

Rename eklentisi kullanabilirsin. Rename eklentisinde böyle bir özellik var diye biliyorum. Bunun dışında örste \n çalışıyor olabilir. Bir de bunu deneyip söylersen güzel olur.
Nasıl olucak eşyayı üzerime alıp /rename 3 gibi birşeymi yazacağım?
Birde bunu texture pack'e nasıl atabilirim

Sana atacağım eklentiyi kullanarak yapabilirsin. Ayrıca onu o şekilde doku paketine ekleyemezsin ancak eklentiler üzerinde kullanabilirsin.

Bağlantı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sana atacağım eklentiyi kullanarak yapabilirsin. Ayrıca onu o şekilde doku paketine ekleyemezsin ancak eklentiler üzerinde kullanabilirsin.

Bağlantı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bu sunucuya özel yeni item ekliyenler nasıl yapıyor biliyormusun
bir eşyayi 3. etiket yapıp onun texturunu değiştiriyor

Demek istediğin " O telefona 3.etiket ekleyip görünüşünü değiştirmek" ise evet biliyorum. Ama 3.etiket doku paketine yansımaz. O sadece eklentiler aracılığıyla yapılabilir. Yani ben böyle biliyorum. Bunun dışında özel özel yeni eşyalar için eklenti kullanılmasını tavsiye ediyorum (itemsadder, oraxen... gibi). Eğer kullanmak istemiyorum diyorsan datapack öğrenmen gerek.

Demek istediğin " O telefona 3.etiket ekleyip görünüşünü değiştirmek" ise evet biliyorum. Ama 3.etiket doku paketine yansımaz. O sadece eklentiler aracılığıyla yapılabilir. Yani ben böyle biliyorum. Bunun dışında özel özel yeni eşyalar için eklenti kullanılmasını tavsiye ediyorum (itemsadder, oraxen... gibi). Eğer kullanmak istemiyorum diyorsan datapack öğrenmen gerek.
Tamam teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl