Bulundu Eşyaya Komut Ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ConTrike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 374
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConTrike

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ConTrike

Discord:

ConTrike

eşyaya komut ekleyerek luckperms ile yetki vermek istiyorum nasıl yaparım acaba mesela kağıda sağ tıklayınca vip yetkisi verecek (skriptsiz)

Skript olmadan malesef bunu yapabilecek bir plugin duymadım.

Skript istersen yardımcı olabiliriz.

Skript olmadan malesef bunu yapabilecek bir plugin duymadım.

Skript istersen yardımcı olabiliriz.
Aslında size şöyle söyleyeyim nether end atari gibi 3 tane dünya yaptım ve onlara özel rol yapip sadece o rollerin gidebilmesi için entry deny ekledim world guardla o rollerin satılması için ne yapmam lazım konuyu böyle geniş
Açmış oldum ama

Aslında size şöyle söyleyeyim nether end atari gibi 3 tane dünya yaptım ve onlara özel rol yapip sadece o rollerin gidebilmesi için entry deny ekledim world guardla o rollerin satılması için ne yapmam lazım konuyu böyle geniş
Açmış oldum ama
Yukarıda attığım eklentiyi kullanabilirsin.

Yukarıda attığım eklentiyi kullanabilirsin.
Peki mesela komut ekleyeceğim luckpermste yetki verme komudu lp user isim parent add yetki olurya komut olarak ne yazacağım isim bölgesine

eşyaya komut ekleyerek luckperms ile yetki vermek istiyorum nasıl yaparım acaba mesela kağıda sağ tıklayınca vip yetkisi verecek (skriptsiz)
Birçok executor eklentisi spigot sitesinde mevcut.

Execuableİtems kullanarak yapabilirsin.

sorun çözüldü sağolun konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl