benjamin17
berkay.#1940
ConTrike
Aslında size şöyle söyleyeyim nether end atari gibi 3 tane dünya yaptım ve onlara özel rol yapip sadece o rollerin gidebilmesi için entry deny ekledim world guardla o rollerin satılması için ne yapmam lazım konuyu böyle genişSkript olmadan malesef bunu yapabilecek bir plugin duymadım.
Skript istersen yardımcı olabiliriz.
berkay.#1940
Yukarıda attığım eklentiyi kullanabilirsin.Aslında size şöyle söyleyeyim nether end atari gibi 3 tane dünya yaptım ve onlara özel rol yapip sadece o rollerin gidebilmesi için entry deny ekledim world guardla o rollerin satılması için ne yapmam lazım konuyu böyle geniş
Açmış oldum ama
ConTrike
Peki mesela komut ekleyeceğim luckpermste yetki verme komudu lp user isim parent add yetki olurya komut olarak ne yazacağım isim bölgesineYukarıda attığım eklentiyi kullanabilirsin.
XBrexorX#2521
Birçok executor eklentisi spigot sitesinde mevcut.eşyaya komut ekleyerek luckperms ile yetki vermek istiyorum nasıl yaparım acaba mesela kağıda sağ tıklayınca vip yetkisi verecek (skriptsiz)
Execuableİtems kullanarak yapabilirsin.eşyaya komut ekleyerek luckperms ile yetki vermek istiyorum nasıl yaparım acaba mesela kağıda sağ tıklayınca vip yetkisi verecek (skriptsiz)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!