Bulundu Eşyaya komut atama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan demiral

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
RavensClaw0
Öncelikle merhaba daha önce hiç script kullanmadığını belirterek başlamak istiyorum.
Bir eşyaya komut atamak istiyorum mesela kullanıcı elindeki eşyaya sağ tıkladığında komut gerçekleşicek ChestCommand gibi ama daha farklı. Sürüm 1.17 Spigot

Öncelikle merhaba daha önce hiç script kullanmadığını belirterek başlamak istiyorum.
Bir eşyaya komut atamak istiyorum mesela kullanıcı elindeki eşyaya sağ tıkladığında komut gerçekleşicek ChestCommand gibi ama daha farklı. Sürüm 1.17 Spigot
Merhabalar, hangi eşyaya tıklayınca o komut çalışıcak rica etsem isim verirmisiniz?

Kod:
on right click with bone:
    execute player command "komutburaya"

Dostum komutu / kullanmadan komutburaya bölmüne komutu yazarsın. İyi forumlardilerim.
Teşekkür ederim kodu aynen yazıp sadece komut kısmını değiştirdim ama yinede çalışmadı aceba skript plugini 1.17 de mi çalışmıyor sunucuyu aternos üzerinden kullanıyoruz. Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Teşekkür ederim kodu aynen yazıp sadece komut kısmını değiştirdim ama yinede çalışmadı aceba skript plugini 1.17 de mi çalışmıyor sunucuyu aternos üzerinden kullanıyoruz. Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Skript çalışırken herhangi bir hata verdi mi?

Skript çalışırken herhangi bir hata verdi mi?
Hayır herhangi birşey olmuyor /pl yazıyorum yeşil bir şekilde aktif olduğunu görüyorum ama bir hata almıyorum.
Sadece /skript yazınca "/skript help" diyor /skript help yazıyorum yine aynısını iletiyor

Hayır herhangi birşey olmuyor /pl yazıyorum yeşil bir şekilde aktif olduğunu görüyorum ama bir hata almıyorum.
Sadece /skript yazınca "/skript help" diyor /skript help yazıyorum yine aynısını iletiyor
Sunucuda /sk reload skriptinizinadı.sk komutunu kullanırmısınız? Eğer /skript help derse Skript eklentisinin başka bir sürümünü yüklemeniz gerekmektedir.

Sunucuda /sk reload skriptinizinadı.sk komutunu kullanırmısınız? Eğer /skript help derse Skript eklentisinin başka bir sürümünü yüklemeniz gerekmektedir.
farklı bir version yükledim bu seferde "

an internal error occurred while attempting to perform this command​

"
hatası veriyor aceba 1.17 sürümüne uygun skript mi yok?
sanırım bu kolay kolay çözülmeyecek olmazsada canınız sağolsun.

farklı bir version yükledim bu seferde "

an internal error occurred while attempting to perform this command​

"
hatası veriyor aceba 1.17 sürümüne uygun skript mi yok?
sanırım bu kolay kolay çözülmeyecek olmazsada canınız sağolsun.
Merhabalar, benim önerim sizlere diğer sürümleride denemeniz. Aternos kullandığınız için aternos destek yetkilileri ile iletişime geçmenizi öneririm. Aternosun kendi eklentilerine çünkü bizim yapabiliceğimiz bir şey yoktur. 1.17 ile alakalı bir sorun değil Skript eklentisi 1.19.X e kadar şuan çalışmaktadır. Benim size izlemenizi önerdiğim yol şudur. Aternos ile iletişime geçin sorununuzu anlatın aternos destek yetkilileri cevap verene kadarda skript eklentisini diğer sürümlerde çalıştırmayı deneyin. İyi forumlar dileriz.

Merhabalar,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi aternosda mevcutmudur? Eğer mevcutsa isterseniz onu da kullanabilirsiniz.

Merhabalar,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi aternosda mevcutmudur? Eğer mevcutsa isterseniz onu da kullanabilirsiniz.
Plugini yükledim hali hazırda olan komutlar sorunsuz çalışıyor. Peki kendi istediğim nasıl olabilir tam anlatmak gerekirse : Oyuncuya bir kemik vericek o kemiğe sağ tıkladığında /thor komutunu kullanıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl