XBrexorX#2521
Merhabalar, hangi eşyaya tıklayınca o komut çalışıcak rica etsem isim verirmisiniz?Öncelikle merhaba daha önce hiç script kullanmadığını belirterek başlamak istiyorum.
Bir eşyaya komut atamak istiyorum mesela kullanıcı elindeki eşyaya sağ tıkladığında komut gerçekleşicek ChestCommand gibi ama daha farklı. Sürüm 1.17 Spigot
Kemik diyelimMerhabalar, hangi eşyaya tıklayınca o komut çalışıcak rica etsem isim verirmisiniz?
XBrexorX#2521
Kemik diyelim
on right click with bone:
execute player command "komutburaya"
Teşekkür ederim kodu aynen yazıp sadece komut kısmını değiştirdim ama yinede çalışmadı aceba skript plugini 1.17 de mi çalışmıyor sunucuyu aternos üzerinden kullanıyoruz. Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederimKod:on right click with bone: execute player command "komutburaya"
Dostum komutu / kullanmadan komutburaya bölmüne komutu yazarsın. İyi forumlardilerim.
XBrexorX#2521
Skript çalışırken herhangi bir hata verdi mi?Teşekkür ederim kodu aynen yazıp sadece komut kısmını değiştirdim ama yinede çalışmadı aceba skript plugini 1.17 de mi çalışmıyor sunucuyu aternos üzerinden kullanıyoruz. Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Hayır herhangi birşey olmuyor /pl yazıyorum yeşil bir şekilde aktif olduğunu görüyorum ama bir hata almıyorum.Skript çalışırken herhangi bir hata verdi mi?
XBrexorX#2521
Sunucuda /sk reload skriptinizinadı.sk komutunu kullanırmısınız? Eğer /skript help derse Skript eklentisinin başka bir sürümünü yüklemeniz gerekmektedir.Hayır herhangi birşey olmuyor /pl yazıyorum yeşil bir şekilde aktif olduğunu görüyorum ama bir hata almıyorum.
Sadece /skript yazınca "/skript help" diyor /skript help yazıyorum yine aynısını iletiyor
farklı bir version yükledim bu seferde "Sunucuda /sk reload skriptinizinadı.sk komutunu kullanırmısınız? Eğer /skript help derse Skript eklentisinin başka bir sürümünü yüklemeniz gerekmektedir.
XBrexorX#2521
Merhabalar, benim önerim sizlere diğer sürümleride denemeniz. Aternos kullandığınız için aternos destek yetkilileri ile iletişime geçmenizi öneririm. Aternosun kendi eklentilerine çünkü bizim yapabiliceğimiz bir şey yoktur. 1.17 ile alakalı bir sorun değil Skript eklentisi 1.19.X e kadar şuan çalışmaktadır. Benim size izlemenizi önerdiğim yol şudur. Aternos ile iletişime geçin sorununuzu anlatın aternos destek yetkilileri cevap verene kadarda skript eklentisini diğer sürümlerde çalıştırmayı deneyin. İyi forumlar dileriz.farklı bir version yükledim bu seferde "
an internal error occurred while attempting to perform this command
"
hatası veriyor aceba 1.17 sürümüne uygun skript mi yok?
sanırım bu kolay kolay çözülmeyecek olmazsada canınız sağolsun.
XBrexorX#2521
ItemsCommands diye bir eklendi buldum uygun bir zamanda denicem , onun çalışma mantığı nasıldır acabaMerhabalar,eklentisi aternosda mevcutmudur? Eğer mevcutsa isterseniz onu da kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Plugini yükledim hali hazırda olan komutlar sorunsuz çalışıyor. Peki kendi istediğim nasıl olabilir tam anlatmak gerekirse : Oyuncuya bir kemik vericek o kemiğe sağ tıkladığında /thor komutunu kullanıcakMerhabalar,eklentisi aternosda mevcutmudur? Eğer mevcutsa isterseniz onu da kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dostum çok teşekkür ederim GitHub dan okuyarak komutu düzenledim istediğim gibi çalışıyor bana zaman ayırdığın için çok sağol.Merhabalar,eklentisi aternosda mevcutmudur? Eğer mevcutsa isterseniz onu da kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!