BlondeCow#5145
xreadytorekt#3023
BlondeCow#5145
Hahahahahahaha akşam akşam beni güldürdün Allah'ta seni güldürsünpluginle sunucuyu yormak yerine mantıklı bişey
xreadytorekt#3023
:) sırf blok engellemek için 100 özelliği olan plugin kullanan sunucu var onlar için dostumHahahahahahaha akşam akşam beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün
BlondeCow#5145
100 özelliği olan eklenti kullanmak bu skripti kullanmaktan daha yararlı. Eklenti içerisinde özellik demek lag demek değil fakat skript içinde özellik demek lag demek. İkisini birbirine karıştırma. ?:) sırf blok engellemek için 100 özelliği olan plugin kullanan sunucu var onlar için dostum
iCannK#7690
Ona bakarsak giriş yapınca bir yere ışınlanmak için de SpawnJoin eklentisi bulunmaktadır, buraya gelip konuyu baltalamak amacıyla yorum yapacağınıza gidip "küfür engelleme, oto mute" skriptlerine yorum yapabilirsiniz. Yazık kafana.Bu yorumum kesinlikle baltalayıcı değil, binlerce eklenti dururken skript kullanmayı tercih eden insanları anlamış değilim bırakın artık skript sevdasını. Oyuncuyu ilk giriş yaptığında bir yere ışınlamak için kullanırsın, komut engellemek için kullanırsın eyvallah ama bu şekilde geniş bir amaç için skript kullanmanın neresi yararlı neresi başarılı ve neresi kullanışlı yorumlar sadece mesaj sayısını arttırmak için yapılmış yorumlar.
BlondeCow#5145
Berbat skriptin için örnek verdiğin şey amacı sadece bir yere ışınlamak olan skripti mi karşılaştırıyorsun, güldürdün.Ona bakarsak giriş yapınca bir yere ışınlanmak için de SpawnJoin eklentisi bulunmaktadır, buraya gelip konuyu baltalamak amacıyla yorum yapacağınıza gidip "küfür engelleme, oto mute" skriptlerine yorum yapabilirsiniz. Yazık kafana.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!