Bulundu Eşya temizleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xVeryz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xVeryz

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
42
Minecraft
Rotxeein

Discord:

rotxeein0

Merhaba ben sunucum için küçük bir skript isteyeceğim yere düşen eşya düştüğü gibi silinmesini istiyorum hemen silinsin yani yapabilecek varsa çok memnun olurum çok teşekkür ederim. İyi günler diliyorum!

function yerleriTemizle(oyuncular: players): broadcast "&7Yerlerdeki eşyalar 30 saniye sonra temizlenecek!" wait 30 seconds set {_item} to 0 loop all dropped items: add 1 to {_item} delete loop-value broadcast "&7Yerden &6%{_item}% &7tane eşya temizlendi!" every 10 minutes: yerleriTemizle(players)

Koddaki every 10 minutes kısmını ve üstteki wait broadcast gibi yerleri düzenleyerek item atıldığında usulca silmesini deneyebilirsiniz

JavaScript:
drop:
    delete item

function yerleriTemizle(oyuncular: players): broadcast "&7Yerlerdeki eşyalar 30 saniye sonra temizlenecek!" wait 30 seconds set {_item} to 0 loop all dropped items: add 1 to {_item} delete loop-value broadcast "&7Yerden &6%{_item}% &7tane eşya temizlendi!" every 10 minutes: yerleriTemizle(players)

Koddaki every 10 minutes kısmını ve üstteki wait broadcast gibi yerleri düzenleyerek item atıldığında usulca silmesini deneyebilirsin
Teşekkür ederim bu kod işime yarayacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl