bal10cu
command /satinal:
trigger:
if player has 10 redstone:
if player's balance is greater than or equal to 10000:
remove 10 redstone from player's inventory
remove 10000 from player's balance
give diamond pickaxe to player
send "&aBaşarıyla satın alındı!" to player
send "&c- 10k para" to player
send "&c- 10 redstone" to player
else:
send "&cBunu yapabilmek için gereken para: 10000 sizde olan: %player's balance%" to player
else:
send "&cBunu yapabilmeniz için en az 10 redstone ve 10k para lazım!" to player
bozkurtharun
hocam redstone nin ismini değiştirebilirmiyiz ben oyunumda redstone nin ismin kobalt olarak değiştirdim 10 redstone named kobalt gibi birşeydi galiba pek bilmiyorum yapabilmeşansımız varmıKod:command /satinal: trigger: if player has 10 redstone: if player's balance is greater than or equal to 10000: remove 10 redstone from player's inventory remove 10000 from player's balance give diamond pickaxe to player send "&aBaşarıyla satın alındı!" to player send "&c- 10k para" to player send "&c- 10 redstone" to player else: send "&cBunu yapabilmek için gereken para: 10000 sizde olan: %player's balance%" to player else: send "&cBunu yapabilmeniz için en az 10 redstone ve 10k para lazım!" to player
kobalt tozunu anlamadım 1.21 girdim fakat böyle bir item yoktu onun yerine redstone yaptım siz değiştirirsiniz kafanıza göre
bal10cu
evethocam redstone nin ismini değiştirebilirmiyiz ben oyunumda redstone nin ismin kobalt olarak değiştirdim 10 redstone named kobalt gibi birşeydi galiba pek bilmiyorum yapabilmeşansımız varmı
bozkurtharun
hocam peki 2 tane item yapabilirmiyimevet
kısmını
if player has 10 redstone named "kobalt":
yapın
bozkurtharun
hocam bunu 2 itemli ve para ile olanını yapabilme şansımız varmıevet
kısmını
if player has 10 redstone named "kobalt":
yapın
bal10cu
command /satinal:
trigger:
if player has 10 redstone named "kobalt" and 10 diamond named "titanyum":
if player's balance is greater than or equal to 10000:
remove 10 diamond named "titanyum" from player's inventory
remove 10 redstone named "kobalt" from player's inventory
remove 10000 from player's balance
give diamond pickaxe to player
send "&aBaşarıyla satın alındı!" to player
send "&c- 10k para" to player
send "&c- 10 redstone" to player
send "&c- 10 titanyum" to player
else:
send "&cBunu yapabilmek için gereken para: 10000 sizde olan: %player's balance%" to player
else:
send "&cBunu yapabilmeniz için en az 10 redstone, 10 titanyum ve 10k para lazım!" to player
bozkurtharun
varda hocam zor galiba yaKod:command /satinal: trigger: if player has 10 redstone named "kobalt" and 10 diamond named "titanyum": if player's balance is greater than or equal to 10000: remove 10 diamond named "titanyum" from player's inventory remove 10 redstone named "kobalt" from player's inventory remove 10000 from player's balance give diamond pickaxe to player send "&aBaşarıyla satın alındı!" to player send "&c- 10k para" to player send "&c- 10 redstone" to player send "&c- 10 titanyum" to player else: send "&cBunu yapabilmek için gereken para: 10000 sizde olan: %player's balance%" to player else: send "&cBunu yapabilmeniz için en az 10 redstone, 10 titanyum ve 10k para lazım!" to player
başka bir isteğin varmı? çekinme
bozkurtharun
ben bu kobalt yerine items adder deki itemleri nasıl ekliyebilirimKod:command /satinal: trigger: if player has 10 redstone named "kobalt" and 10 diamond named "titanyum": if player's balance is greater than or equal to 10000: remove 10 diamond named "titanyum" from player's inventory remove 10 redstone named "kobalt" from player's inventory remove 10000 from player's balance give diamond pickaxe to player send "&aBaşarıyla satın alındı!" to player send "&c- 10k para" to player send "&c- 10 redstone" to player send "&c- 10 titanyum" to player else: send "&cBunu yapabilmek için gereken para: 10000 sizde olan: %player's balance%" to player else: send "&cBunu yapabilmeniz için en az 10 redstone, 10 titanyum ve 10k para lazım!" to player
başka bir isteğin varmı? çekinme
bozkurtharun
tamamdır hocam bekliyorumşuan evde değilim birazdan dönüş yapacağım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!