IMasiveHD2
"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
- Elmaslar
- 70
- Minecraft
- GizliBaskan
Discord:
String name = "GizliBaskan";#3269
clearlagg dan dolayı değilmiş. Unload çektim ve sorun devam ediyor.
Kullanmış olduğun Skript dosyaları ile alakalı olabilir ki var olan eklenti listeni de bize atar mısın? Ona göre olayın tespitini yapmaya çalışacağım.
clearlagg dan dolayı değilmiş. Unload çektim ve sorun devam ediyor.remove-entities:bu şekilde ayarlayın clearlag configini.
limit:
enabled: false
max: 1250
check-interval: 60
clearlagg dan dolayı değilmiş. Unload çektim ve sorun devam ediyor.ClearLagg'ın jarını silip öyle başlatmayı dener misin? Eğer devam etmezse clearlaggdandır devam ederse skript olabilir.
plugmandan unload yapıp denemiştim, yine silinmeye devam ettiSkriptlerinizde on drop: eventini arar mısınız? Eğer yoksa başka bir pluginden olabilir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca attığınız görselde clearlagg'ın yüklü olduğu gözüküyor. Eklentinin jar'ını kopyaladıktan sonra silip yeniden başlatırsanız daha faydalı olacak gibi
1.15.2Sorunun ClearLag'ta olduğunu düşünüyorum.Öncelikle Serverını Durdur.Sonra ClearLagı sil.Event Skritplerini yedekleyerek .scripts'ten kaldır ve sunucunu tekrar aç.Sorun olmazsa.Skritplerini tekar yükle ve serverını yeniden çalıştır.ClearLag sürüm uyuşmazlığından dolayı süre bazı bir hata olabilir.Dediklerimi yaptıktan sonra devam ediyorsa sorunu Server sürümünü yaz, Sana gerekli PLugini veya Scripti temin edelim.
clearlagg a unlaod attığım halde düzelmemişti hata. Önceden de vardı clearlagg ama bu sorun yoktu. Yeni olmaya başladı. Lazım olur diye configi eke atıyorum:1.15.2 Pluginler çoğu alt temelini karşılayamıyor.Yani Üretim artık Java üzerinen olmadığı için Çoğu Plugin 1.15.2 Desteklemiyor.Muhtemelen Hatada bundandır.ClearLagı sil Script olarak sana atıyorum Link.Aşağıdaki Skritp plugiblerinide ek dosyaları ile indir.Muhtemelen Düzelcektir.Düzelmez ise Essentals veya World Guardda bir sorun vardır.
Skript:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SkQuery :(Yeni Sürümler için Skript Destek Pluginidir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ClearLag Skripti :(Scripts içinden her şeyi değiştirebilir ve Türkçeleştirebilirsin.)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Plugin dosyasının screenshot'ını gönderirsen yardım etmeye çalışırım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!