Çözüldü Eşya düştükten hemen sonra siliniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IMasiveHD2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.085
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMasiveHD2

"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
Elmaslar
70
Minecraft
GizliBaskan

Discord:

String name = "GizliBaskan";#3269

clearlaggdan dolayı olduğunu düşünüyorum ama ilgili yeri bir türlü bulamadım, bir eşya attıktan veya kakao farmı açıldığında mesela, düşen itemler 2-3 saniye sonra siliniyor. Nasıl düzeltebilirim

Kullanmış olduğun Skript dosyaları ile alakalı olabilir ki var olan eklenti listeni de bize atar mısın? Ona göre olayın tespitini yapmaya çalışacağım.

ClearLagg'ın jarını silip öyle başlatmayı dener misin? Eğer devam etmezse clearlaggdandır devam ederse skript olabilir.

remove-entities:
limit:
enabled: false
max: 1250
check-interval: 60​
bu şekilde ayarlayın clearlag configini.

Kullanmış olduğun Skript dosyaları ile alakalı olabilir ki var olan eklenti listeni de bize atar mısın? Ona göre olayın tespitini yapmaya çalışacağım.
clearlagg dan dolayı değilmiş. Unload çektim ve sorun devam ediyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

remove-entities:
limit:
enabled: false
max: 1250
check-interval: 60​
bu şekilde ayarlayın clearlag configini.

ClearLagg'ın jarını silip öyle başlatmayı dener misin? Eğer devam etmezse clearlaggdandır devam ederse skript olabilir.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    64,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Skriptlerinizde on drop: eventini arar mısınız? Eğer yoksa başka bir pluginden olabilir

Ayrıca attığınız görselde clearlagg'ın yüklü olduğu gözüküyor. Eklentinin jar'ını kopyaladıktan sonra silip yeniden başlatırsanız daha faydalı olacak gibi

Skriptlerinizde on drop: eventini arar mısınız? Eğer yoksa başka bir pluginden olabilir

Ayrıca attığınız görselde clearlagg'ın yüklü olduğu gözüküyor. Eklentinin jar'ını kopyaladıktan sonra silip yeniden başlatırsanız daha faydalı olacak gibi
plugmandan unload yapıp denemiştim, yine silinmeye devam etti

Plugin dosyasının screenshot'ını gönderirsen yardım etmeye çalışırım.

Dediğim gibi skriptlerinizde on drop eventlerini aradınız mı?

Sorunun ClearLag'ta olduğunu düşünüyorum.Öncelikle Serverını Durdur.Sonra ClearLagı sil.Event Skritplerini yedekleyerek .scripts'ten kaldır ve sunucunu tekrar aç.Sorun olmazsa.Skritplerini tekar yükle ve serverını yeniden çalıştır.ClearLag sürüm uyuşmazlığından dolayı süre bazı bir hata olabilir.Dediklerimi yaptıktan sonra devam ediyorsa sorunu Server sürümünü yaz, Sana gerekli PLugini veya Scripti temin edelim.

Sorunun ClearLag'ta olduğunu düşünüyorum.Öncelikle Serverını Durdur.Sonra ClearLagı sil.Event Skritplerini yedekleyerek .scripts'ten kaldır ve sunucunu tekrar aç.Sorun olmazsa.Skritplerini tekar yükle ve serverını yeniden çalıştır.ClearLag sürüm uyuşmazlığından dolayı süre bazı bir hata olabilir.Dediklerimi yaptıktan sonra devam ediyorsa sorunu Server sürümünü yaz, Sana gerekli PLugini veya Scripti temin edelim.
1.15.2

1.15.2 Pluginler çoğu alt temelini karşılayamıyor.Yani Üretim artık Java üzerinen olmadığı için Çoğu Plugin 1.15.2 Desteklemiyor.Muhtemelen Hatada bundandır.ClearLagı sil Script olarak sana atıyorum Link.Aşağıdaki Skritp plugiblerinide ek dosyaları ile indir.Muhtemelen Düzelcektir.Düzelmez ise Essentals veya World Guardda bir sorun vardır.

Skript:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SkQuery :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Yeni Sürümler için Skript Destek Pluginidir.
ClearLag Skripti :
(Scripts içinden her şeyi değiştirebilir ve Türkçeleştirebilirsin.)

1.15.2 Pluginler çoğu alt temelini karşılayamıyor.Yani Üretim artık Java üzerinen olmadığı için Çoğu Plugin 1.15.2 Desteklemiyor.Muhtemelen Hatada bundandır.ClearLagı sil Script olarak sana atıyorum Link.Aşağıdaki Skritp plugiblerinide ek dosyaları ile indir.Muhtemelen Düzelcektir.Düzelmez ise Essentals veya World Guardda bir sorun vardır.

Skript:

SkQuery :
(Yeni Sürümler için Skript Destek Pluginidir.
ClearLag Skripti :
(Scripts içinden her şeyi değiştirebilir ve Türkçeleştirebilirsin.)
clearlagg a unlaod attığım halde düzelmemişti hata. Önceden de vardı clearlagg ama bu sorun yoktu. Yeni olmaya başladı. Lazım olur diye configi eke atıyorum:

Plugin dosyasının screenshot'ını gönderirsen yardım etmeye çalışırım.
1588621885054.png

Ekli dosyalar

Önceden bu sorun yoksa, sorunu fark ettiğinizde neleri değiştirmiştiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl