Çözüldü eşya düşme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MakineSatar

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
BirdieBirdie

Discord:

sekisbela

Arkadaşlar bir boxpvp sunucum var
sürüm 1.16.5
adamlar ölünce itemleri bir sandığın içinde düşecek ( yere spawnlanmayacak deathchest plugininden bahsetmiyorum )
adamlarda o sandığı alıp sağ tıklayınca itemleri envanterine gelecek şekilde bir plugin , skript varmı?
Gerçekten çok lazım

Adam öldüğünde spawna gidince envanterine bir sandık gelecek bu sandığa sağ tıkladığında envanterine geri eşyaları mı gelecek doğru mu anladım ?

sürüm 1.16.5
adamlar ölünce itemleri bir sandığın içinde düşecek ( yere spawnlanmayacak deathchest plugininden bahsetmiyorum )
adamlarda o sandığı alıp sağ tıklayınca itemleri envanterine gelecek şekilde bir plugin , skript varmı?
Gerçekten çok lazım
Bahsettiğiniz sistem ile ilgili örnek bir video veya resim var mıdır. Bahsettiğiniz sistemin tam olarak işleyişini anlayamadım.

sürüm 1.16.5
Gerçekten çok lazım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bahsettiğniz olay bu olabilirmi ?

hayır angelchest plugininden bahsetmiyorum yerde spawnlanmayacak chest şu şekil düşecek
bu cheste sağ tıkladığında ise eşyalar envanterine gelecek

Ekli dosyalar

• 1733942040461.webp
    1733942040461.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 60
hayır angelchest plugininden bahsetmiyorum yerde spawnlanmayacak chest şu şekil düşecek
bu cheste sağ tıkladığında ise eşyalar envanterine gelecek
Angelchest ile anlattıgınız plugin farkını sorabilirmiyim ?

fotoda gösterdiğim gibi düşecek
angelchestte ise yerde spawnlanıyor chest

bir bakayım olursa haberdar ederim

videoyu dikkatlice izledim fakat chestler hep bu şekil gösteriyor
1733943097723.webp

baktım ama sürüm yazmıyor
pluginin sayfasına girdiğimde ise benim dediğim gibi bir seçenek bulunmuyor
sadece bu seçenekler var
1733944021015.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl