Proje Eşsiz Minecraft Sunucusu Proje

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AjanDelta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.302
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AjanDelta

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba! yeni bir sunucu kuruyorum. Bu sunucu 1.17.1 tabanlı olup, şimdiye kadar alanında eşsiz ve benzerinin olmaması, hemde bu alanda ilk sunucu olup oyunculara güzel bir şekilde hizmet edebilmesini umuyorum. (Bu proje tek başıma oldukça zor olduğundan dolayı bana yardımcı olacak arkadaşlar için discordu'm: Script#8857)
Sunucunun yapısı temelde bir baseniz olacak(kendiniz yapacaksınız) ve gündüzleri dronlarla geceleri ise basenizde turret ve birçok geliştirilebilir şeyler olup hayatta kalmaya çalışacaksınız aklımda bazi şeyler var onları yapmaya çalışıyorum.(moblar gece ve gündüz farklı olup güç ve lootları vs farklı olacaktır)

Son düzenleme:
Merhaba! yeni bir sunucu kuruyorum. Bu sunucu 1.17.1 tabanlı olup, şimdiye kadar alanında eşsiz ve benzerinin olmaması, hemde bu alanda ilk sunucu olup oyunculara güzel bir şekilde hizmet edebilmesini umuyorum. (Bu proje tek başıma oldukça zor olduğundan dolayı bana yardımcı olacak arkadaşlar için discordu'm: Script#8857)

Sunucu hakkında biraz bilgi vermeniz daha yararlı olacaktır.

Discord üzerinden iletişime geçerseniz konuşabiliriz.

Hocam ben kendim için sormadım forumdaki diğer arkadaşlar için söyledim .
Discorddan sa burda özet geçmeniz daha iyi olacaktır.

Hocam ben kendim için sormadım forumdaki diğer arkadaşlar için söyledim .
Discorddan sa burda özet geçmeniz daha iyi olacaktır.
Teşekkürler, konuyu güncelledim yorumun doğrultusunda. Eksik veya başka bir fikrin olursa bildirirsen sevinirim :)

güzel bişeye benziyor umarım yardım edecek birilerini bulursun bol şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl