Çözüldü Essentilas paralar sıfırlandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 631
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Biz her gün event yapiyor uz ilk defa böyle bir sorun oldu her gün herkeze 20m veriyoruz bugünde aynı şekilde yaptık /herkeseparaver komutu ile herkeze 25m verdik ama hata oluşmuş herkezin parası sıfırlanmış

Bir event ile sikineceğini sanmıyorum biri gizlice op veya yetki almış olabilir ve oyundan

/eco reset **

Yazmış olabilir. Log ları kontrol eder misin acaba.

Son düzenleme:
sanırım silineceğini yazmak istediniz aynı sorun bendede varda 2 tane ekonomi plugini vardı birini sildim düzeldi

Biz her gün event yapiyor uz ilk defa böyle bir sorun oldu her gün herkeze 20m veriyoruz bugünde aynı şekilde yaptık /herkeseparaver komutu ile herkeze 25m verdik ama hata oluşmuş herkezin parası sıfırlanmış
Essentials klasorun içinde player bolumu var ordan bakarmısın oyuncuların parası duruyomu bide dünya değiştiysen oyuncuların paraları silinebiliyor world klasöründen bakabilirsin players

Bir event ile silineceğini sanmıyorum biri gizlice op veya yetki almış olabilir ve oyundan

/eco reset **

Yazmış olabilir. Log ları kontrol eder misin avaba

Yazım yanlışınızı düzeltirseniz sevinirim kötü anlamlara kayıyor. (silineceğini olucak)

Oyun içi paralar kesinlikle oyundan silindi ise ''/eco reset **'' komudu ile silinmiştir.

25m veren bir event, vay canına! Essentials tüm oyuncuların verilerini tutar, yani hiç bir şekilde silinmez.. Ya /eco reset ** komutu felan yazdınız ya da 25m para verirken miktarın başına - işareti felan koydunuz? Başka bir olay ise 25m vericem derken çok fazla 0 koydunuz ve bu para Essentials > config dosyasındaki maks-para-miktarını aşıp buga girdi..

Sunucunuzun sürümüne uyumlu Essentials son sürüm yüklemenizi öneririm!

Edit: Ya da eklentiler arasında 2 farklı ekonomi eklentisi bulunmakta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl