Çözüldü Essentiels sorunu acil !

K

KaanKeskinStolky

Ziyaretçi
Arkadaşlar GroupManager'dan Grouplarımı ayarladım Essentiels'de aynı şekil ancak karakterimin Chte'de rengi Full kırmızı.

sss.png

Herşey ayarlı anlamadım gitdi, Group Manager'a bakıyorum sıkıntı göremiyorum, aynı şekil Essentielse bakıyorum orda'da sıkıntı yok gibi. Chat renkleri aynı şekil çalışıyor.

Gariptirki "DISPLAYNAME" silince, soldaki "Oyuncu,Kurucu" Taglarıda gidiyor bunuda eklemek isterim zaten öylemi olması lazım onu bilemem ancak böyle bir olay var.
ss2.png

Bakın hatda şuan farklı renkler yaptım olmadı yine.
ss.png

ss3.png

Son düzenleme:
Group Manager'dan sadace Tagları ayarlarsınız, chat rengini ise essentials'in içindeki config.yml'den ayarlarsanız.
displaynamede sunucudaki kişinin ismi gözükmüyormu onun rengini ayarlamaya çalışıyorum yanlış anlamış olabilirmisiniz acaba veya benmi anlatamadım KaanKeskinStolky yazısı full kırmızı normalde bunu displaynamde yapmamız lazım değilmi ? işte Kırmızı yerine gri felan işte denedim olmadı full kırmızı essenitelste kötüyüm bu zamana kadar full hazır aldım zaten pek bi bilgim yok desem yeridir ancak anladağım kadarıyla DİSPLAYNAME kısmı oyuncuların İsimleri bende chatde o oyuncunun rengini değiştirmek istiyorum

"Essentials > config.yml > ops-name-color:" kısmını lütfen böyle yapın.
Adsız.png

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl