Çözüldü EssentialsX Türkçe Mesaj istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanane88

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
22
Merhaba arkadaşlar essentialsx indirdim iyi hoş türkçe mesajları var ama türkçe karaktarler kullanılmamış. sizde türkçe karakter kullanılmış hazır mesaj dosyası varsa atabilir misiniz? örneğin c yerine ç, g yerine ğ gibi.

Merhaba arkadaşlar essentialsx indirdim iyi hoş türkçe mesajları var ama türkçe karaktarler kullanılmamış. sizde türkçe karakter kullanılmış hazır mesaj dosyası varsa atabilir misiniz? örneğin c yerine ç, g yerine ğ gibi.

Dil dosyasını atarsanız Türkçe'ye çeviririm.

Türkçe karakter kullanılmış halini önermem, bir ara bu işe girişmiştim fakat sonradan gereksiz olduğunu anladım. UTF-8 desteği vermediği için maalesef kodlamada kullanılan özel karakter kodlarını kullanmak zorunda kalıyorsun.

İstersin diye aşağıya kodlarını bırakıyorum:

Kod:
ğ – \u011f
Ğ – \u011e
ı – \u0131
İ – \u0130
ö – \u00f6
Ö – \u00d6
ü – \u00fc
Ü – \u00dc
ş – \u015f
Ş – \u015e
ç – \u00e7
Ç – \u00c7

Bununla uğraşmayıp direk çeviren bir site var, Türkçe karakterli metni yazıyorsun sana Türkçe karakter kodlu bir şekilde metin akışını bozmadan veriyor, bu siteyi de aşağıya bırakıyorum:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Türkçe karakter kullanılmış halini önermem, bir ara bu işe girişmiştim fakat sonradan gereksiz olduğunu anladım. UTF-8 desteği vermediği için maalesef kodlamada kullanılan özel karakter kodlarını kullanmak zorunda kalıyorsun.

İstersin diye aşağıya kodlarını bırakıyorum:

Kod:
ğ – \u011f
Ğ – \u011e
ı – \u0131
İ – \u0130
ö – \u00f6
Ö – \u00d6
ü – \u00fc
Ü – \u00dc
ş – \u015f
Ş – \u015e
ç – \u00e7
Ç – \u00c7

Bununla uğraşmayıp direk çeviren bir site var, Türkçe karakterli metni yazıyorsun sana Türkçe karakter kodlu bir şekilde metin akışını bozmadan veriyor, bu siteyi de aşağıya bırakıyorum:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
teşekkür ederim.

yükledim indirebilirsin.
Dostum güzel haberlerim var hallettim. ama biraz bıraktım çünki yukarı'da yaptığım gibi yaparsanız bitirişi siz yapabilirsiniz, Başka bir konu'da yardım ararsanız Destek talebi açmayı unutmayın görüşmek üzere..

Yapılan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl