Çözüldü ESSENTIALSX - TÜRKÇE HK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheRoemas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 576
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheRoemas

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ToreansYTR
Merhaba arkadaşlar essentialsx kullanıyorum desteklediği dil olan türkçeyi otomatik olarak seçtim fakat çok verimli bir çeviri değil ve çok amatörce duruyor yazı renkleri vs klasik essentials'daki gibi druyor. Fakat sanırım bir çok sunucunun kullandığı ortak bir türkçe yml var çünkü bir çok sunucuda aynı türkçeleştirme vardı ve temiz tatlı bir türkçeleştirme acaba sizlerde elinizde essentialsx türkçe yml olan varmı? Default kendi türkçesinden bahsetmiyorum o çok hoş değil, onu komple değiştirmek çok uzun süreceği için belki forumda veya sizlerde hazır olanı vardır diye düşündüm. Çok teşekkür ederim, iyi haftalar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar essentialsx kullanıyorum desteklediği dil olan türkçeyi otomatik olarak seçtim fakat çok verimli bir çeviri değil ve çok amatörce duruyor yazı renkleri vs klasik essentials'daki gibi druyor. Fakat sanırım bir çok sunucunun kullandığı ortak bir türkçe yml var çünkü bir çok sunucuda aynı türkçeleştirme vardı ve temiz tatlı bir türkçeleştirme acaba sizlerde elinizde essentialsx türkçe yml olan varmı? Default kendi türkçesinden bahsetmiyorum o çok hoş değil, onu komple değiştirmek çok uzun süreceği için belki forumda veya sizlerde hazır olanı vardır diye düşündüm. Çok teşekkür ederim, iyi haftalar diliyorum.
Ücretsiz dağıtılan paketlerden elde edebilirsiniz onun haricinde çoğunlukla default kullanılıyor diye biliyorum.

Titleleri değiştirdim, kendi kullandığım properties dosyasını seninle paylaştım.

VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Türkçe properies:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

değiştirmek istiyorsan essentialsx.jar dosyasını zip olarak aç orada messages.tr.lang tarzı bir dosya olucak oradan özelleştirebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl