Çözüldü EssentialsX - Sunucuyu yeniden başlatmadan düzenleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 546
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackKpoT

İlim Sahibi Olmak İsteyen
Hosting Görevlisi
Elmaslar
540
Minecraft
BlackKpoT

Discord:

BlackKpoT#3087

EssentialsX.jar dosyasını editlemek istiyorum. Gerek class dosyalarını gerek message dosyalarını. Değişiklikleri yapıyorum ardından kaydolması ve sunucuya geçmesi için sunucuyu yeniden başlatmam gerekiyor. Bunun sonucunda da oyuncu kaybedebiliyorum. Her yolu denediğimi düşünüyorum. /plugman reload, restart, load, unload denedim ama bir türlü yapamadım.

Forumda eklenti editlemek yasak değil mi?

Editlemek istediğiniz eklenti Essentials ise işiniz biraz zor çünkü Essentials çok sınıflı bir eklenti ve bazı sınıflarının kodları gizlenmiş. Sorunu tam anlayamadım belki alternatif çözümler sunabilirim. /essentials reload yazınca klasör yenilenir. Plugman ile reloadlayınca hem klasör hem eklenti yenilenir.

Forumda eklenti editlemek yasak değil mi?
Ben forumda eklenti mi editliyorum hocam? .class ı örnek verdim yani bir dosya düzenlemek istediğimde.
Editlemek istediğiniz eklenti Essentials ise işiniz biraz zor çünkü Essentials çok sınıflı bir eklenti ve bazı sınıflarının kodları gizlenmiş. Sorunu tam anlayamadım belki alternatif çözümler sunabilirim. /essentials reload yazınca klasör yenilenir. Plugman ile reloadlayınca hem klasör hem eklenti yenilenir.
Ben WinRAR editlemek istiyorum. Message.en dosyasını düzenledim türkçeleştirdim diyelim. Onun sunucuya geçmesi için yapmam gereken tek şey sunucuyu kapatıp açmak oluyor.

Ben forumda eklenti mi editliyorum hocam? .class ı örnek verdim yani bir dosya düzenlemek istediğimde.

Ben WinRAR editlemek istiyorum. Message.en dosyasını düzenledim türkçeleştirdim diyelim. Onun sunucuya geçmesi için yapmam gereken tek şey sunucuyu kapatıp açmak oluyor.
Editledikten sonra CTRL + S Çekmeden önce /plugman unload Essentials yazınız sonra CTRL+ S Çekiniz. Ondan sonra /plugman load Essentials ile eklentiyi açabilirsiniz.

Editledikten sonra CTRL + S Çekmeden önce /plugman unload Essentials yazınız sonra CTRL+ S Çekiniz. Ondan sonra /plugman load Essentials ile eklentiyi açabilirsiniz.
Olmuyor konuda zaten söylemiştim denediğimi.

Eclipse ile messages dosyasını açınız ordan editleyip savelerseniz sunucuyu kapatmadan değişecektir. sonra /plugman reload Essentials yazabilirsiniz.

Eğer editlemek istedğiniz konu mesajlar ise Essentials klasörüne messages_tr.properties atın ve ismini messages.properites olarak değiştirin sonrasında -/ess reload yazın ve editleyin.

Classları editlemek istiyorsanız bir nevi kendi Edition unuzu oluşturmanız lazım tüm essentialsı decompile edip eclipseye aktarın sonrasında ordan export edebilirsiniz

Eğer editlemek istedğiniz konu mesajlar ise Essentials klasörüne messages_tr.properties atın ve ismini messages.properites olarak değiştirin sonrasında -/ess reload yazın ve editleyin.
Hocam kaydettiğim zaman uygulama çalışıyor diye hata veriyor. Sanırım böyle bir şey mümkün değil. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl