benjamin17
Pluginin .jar dosyasını WinRAR ile açıp oradan düzenleme yapın. Sonrasında kaydedip arşivde de güncelle seçeneğini işaretleyin. Bunu yaparken sunucu kapalı olsun. Sonrasında tekrar başlatın sunucuyu.bu messages dosyası bozuk mu? veya bu dosyayı tr olanını koysam bile coğu şey yabancı hala neden böyle?
x
winrar ile açtık buraya kadar herşey okey burada ne yapacağım? büssürü dosya var ve bunların hiç biri bu şekilde açtığımda editleyemiyorum. ve ekstra olarak arşivde güncelle seçeneği nerede?Pluginin .jar dosyasını WinRAR ile açıp oradan düzenleme yapın. Sonrasında kaydedip arşivde de güncelle seçeneğini işaretleyin. Bunu yaparken sunucu kapalı olsun. Sonrasında tekrar başlatın sunucuyu.

benjamin17
Birçok yabancı dil dosyası bulunmakta. Burdan tr dosyasını bulup tıkladığınızda açılır. Bu dosyanın içindeki yazıların tamamını kopyalayıp daha sonrasında aynı yerdeki en_us isimli İngilizce olan dosyaya yapıştırın. Sonrasında bu dosyaları kaydettiğiniz de otomatik olarak karşınıza arşivde güncelle seçeneği çıkacak.winrar ile açtık buraya kadar herşey okey burada ne yapacağım? büssürü dosya var ve bunların hiç biri bu şekilde açtığımda editleyemiyorum. ve ekstra olarak arşivde güncelle seçeneği nerede?
x
hocam işte messages dosyasında o dosya yok ben github dan tr olanını indirip attım oraya ama değişmedi.plugins klasöründe bulunuyorsa essentials eklentisi essentialsin dosyasına gir messagesproperties gibi bir dosya olması gerekli oradan istediğin gibi düzenleyebilirsin internettede bir sürü türkçe dil dosyası bulunuyor onların üzerinden ilerlemeni tavsiye derim daha kolay olur
takendisiyim
x
Sunucu kapalı, essentials messaages dosyasına bunu attım ve başlattım sonuç;Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
takendisiyim
sunucunuzun plugins klasörü içindeki essentials klasörüne messages_tr.properties olan dosyayı direk atacaksınız, bunu ya github linkinden yada essentialsx jarını winrar ile açtıktan sonra messages_tr.properties dosyasını direk alabilirsiniz jarı açıp yapmanız daha iyi olur benim attığım github linki belki eski olabilir çünkü.Sunucu kapalı, essentials messaages dosyasına bunu attım ve başlattım sonuç;
sunucuya girip en basiti gm 1 geçtiğim zaman ingilizce
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!