Çözüldü EssentialsX Kit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xculus

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Merhaba, sizden 2 tane yardım isteceyeceğim.

1. Essentials plugini ile bir kit oluşturdum ve kite özel ItemsAdder setlerimi yerleştirmek istiyorum nasıl yapabilirim?

2. Essentials pluginindeki oluşturduğum kite rasgele itemler eklemek istiyorum yani yetkiye sahip oyuncu /kit (rütbe) komutunu kullandığında ona ayarladığım rasgele ejderha setleri gelicek. (yeşil ejder, mavi ejder)

Öncelikle Essentials üzerinden kit ayarlamayın sizin için çok kötü olur onun yerine PlayerKits2 plugini var onu kurun hem menülü hemde itemsadder itemlerini ekleyebiliyorsunuz yok ben itemsadder ile yapıcam diyorsanız oyundan /iacustommodeldata item yapıp modeldatasına bakın ardından o sayıyı ve materialini essentials kits configinden

material: NETHERITE_SWORD
custommodeldata: 10001 (örnektir)

Öncelikle Essentials üzerinden kit ayarlamayın sizin için çok kötü olur onun yerine PlayerKits2 plugini var onu kurun hem menülü hemde itemsadder itemlerini ekleyebiliyorsunuz yok ben itemsadder ile yapıcam diyorsanız oyundan /iacustommodeldata item yapıp modeldatasına bakın ardından o sayıyı ve materialini essentials kits configinden

material: NETHERITE_SWORD
custommodeldata: 10001 (örnektir)
material falan demişsin nereye yazıcamki? denedim ayrıca 2 plugindede çalışmıyor

Son düzenleme:
Playerkits2 pluginini denediysen yanlış denemişsindir bizzat kullandım çalışıyor itemleri envanterine alıp /playerkits kit create isim yapıp oluşturabiliyorsun ayrıca dediğim şeyleri essentialsın kit configine yazmalısın ancak playerkits2 kullanıyorsan buna gerek yok direk itemleri envanterine alıp oluşturabiliyorsun configdende /kit menüsünü ayarlayabiliyorsun ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl