Çözüldü EssentialsX Chat Renk Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creeperucan

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
115
Minecraft
Creeperucan

Discord:

creeperucan

Merhaba,

Ben bir plugin paketi haırlıyorum ve anlamadığım bir hata ile karşılaştım. Hatam ise EssentialsX Chat kısmında ki bir hata. O kısımda grupları girdim ve renk kodlarınıda girdim. Ama anlamadığım bir şey oldu. Şöyle anlatayım;

Böyle bir kod yaptım. Birazdan aşağıda da fotoğraf da görürsünüz. Sonra işte renk kodlarını yaptım kusursuz çalıştı ama renk kodları nedense yarı doğru yarı bozuk çıktı. Yeni ben chat'de YouTube » Selam yazmasını istiyom ama bu böyle yazıyo YouTube » Selam diye yazıyor. Ben o YouTube yazan yeri {GROUP} yaptım EssentialsX'de bunları estekliyor mu diye gittim sitesine baktım ama halen bozuk çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Screenshot 2021-01-08 153246.png

Not: GroupManager ve EssentialsX son sürümlerini kullanıyorum. Sunucum 1.16.4'dür.
Yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. Yeni katıldım da buraya.

Şöyle olabilir displayer yerine %player& yazsan belki olur

Mesajın hangi renkte olmasını istiyorsan {MESSAGE} kısmının önüne istediğin renk kodunu ekle.

Hiçbirine gerek yok orayı kaldır :) Direk LuckPerms kullanmanı tavsiye ederim Essentials Chat ve Vault'da şart. Tab içinde TAB pluginini kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl