Çözüldü Essentials'ı türkçe yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TMAXOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 459
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TMAXOX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
TmaxoX

Discord:

fta_34

Merhaba Arkadaşlar ben essentials türkçe yapacağım fakat plugin dosyalarında messages yok !

aternos kullanıyorum

Config.yml dosyasınan Türkçe olarak ayarlanabiliyor diye hatırlıyorum. locale bölümünü locale: tr olarak düzenlemeyi dener misin lütfen.

denedim fakat türkçe olmadı

Essentials pluginini Türkçe yapmanın birden fazla yolu var, dilediğini seçebilirsin.

1) Aternos üzerinden sunucunun lokasyonunu Türkiye yaparsan, Essentials bunu kendisi fark edip Türkçe olacaktır.
2) Google'a Essentials plugin yaz ve Essentials'in plugin dosyasını indir, sağ tıkla ve jar dosyasını winrar ile aç. orada messages diye bir klasör göreceksin, aternos dosyalarına gir Essentials dosyalarına gir ve + tuşuna basıp yeni bir klasör oluştur ona da messages yaz. ve yeni oluşturduğun messages klasörüne gir, tekrar +'ya bas ve messages_tr.properties bunu yazıp bu dosyayı oluştur, hani seninle winrar üzerinden essentials'in jar dosyasını açmıştık ya, heh ordaki messagese gir ve messages_tr.properties'i bul çift tıkla aç CTRL+A yap ve hepsini kopyala(ctrl+c), sonra aternos daki yeni kurduğun messages_tr.properties dosyasına yapıştır. artık Türkçe bir Essentials pluginin var.

yaptım ancak olmadı türkçe iki türlüde denedim

Hangi versiyonu kullanıyorsun ben sana atabilirim

sorunu çözdüm ama yazmayı unutmuşum ilgilendiğin için genede teşşekkürler konu +kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl