Mustayland
Land Plugins | Team
- Elmaslar
- 67
- Discord İzni

- Minecraft
- Mustafa_ASLAN_
Discord:
mustayland

mustayland

benjamin17

apcu
atasci
Spigot üzerinde ücretsiz yayınlasan rahat 1milyon indirilmesi var :Dİşime yarayan özellikleri olsa da gereksiz ve kullanmadığım çok fazla özelliği olduğu için kullanmıyorum. Kullandığım özelliklerini kendim kodlayıp Core eklentimi yaptım. Daha sağlıklı oldu.

apcu
Direkt sunucum için Core eklentisi olarak yaptığımdan dolayı fazla indirileceğini düşünmüyorum. Örneğin bu Core eklentimde trap sistemi var ve bu sistem çoğu sunucu sahibi için gereksiz bir özellik olacak. Herkese hitap eden, herkesin istediği sistemleri ekleyecek bir Core eklentisi yapsak yine Essentils'dan farkı olmayacak. Bu yüzden her sunucunun kendisine özel ve ihtiyaçlarına göre Core eklentisi yapması/yaptırması daha mantıklı.Spigot üzerinde ücretsiz yayınlasan rahat 1milyon indirilmesi var :D
Ekli dosyayı görüntüle 246320
Ekli dosyayı görüntüle 246323
Artık kendi sitesi üzerinde paylaşım yapıyor diye tam indirilme oranını göremiyoruz.

_thread
freadfries
Temel ekonomi, fly/walk speed, hazır aliaslar varMerhaba forum üyeleri
Bu konuda sizlerin ESSENTIALS hakkında görüşlerinizi ve kullanıyorsanız neden kullandığınızı öğrenmek istiyorum.
Mesela hangi komutları veya hangi özelliğini sıkca kullanıyorsunuz?
Yorumlarınızı bekliyorum.

mustayland
realundefeated
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!