Essentials'ı neden kullanıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustayland

Land Plugins | Team
Elmaslar
67
Discord İzni
Minecraft
Mustafa_ASLAN_

Discord:

mustayland

Merhaba forum üyeleri

Bu konuda sizlerin ESSENTIALS hakkında görüşlerinizi ve kullanıyorsanız neden kullandığınızı öğrenmek istiyorum.

Mesela hangi komutları veya hangi özelliğini sıkca kullanıyorsunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Bir sürü gereksiz komut var ama daha iyi bir alternatifi olmadığı için essantialsı kullanıyorum.

Neredeyse her moderasyon işlemini onun komutları ile yapıyorum. Çok fazla özelliği bulunuyor say say bitmez. Kullanmadığım özellikler var ama genel olarak kullandığım bir plugin.

- Moderasyon
- diğer oyuncu izinleri
- Kitler
- ekonomi sistemi vs vs vs

İşime yarayan özellikleri olsa da gereksiz ve kullanmadığım çok fazla özelliği olduğu için kullanmıyorum. Kullandığım özelliklerini kendim kodlayıp Core eklentimi yaptım. Daha sağlıklı oldu.

İşime yarayan özellikleri olsa da gereksiz ve kullanmadığım çok fazla özelliği olduğu için kullanmıyorum. Kullandığım özelliklerini kendim kodlayıp Core eklentimi yaptım. Daha sağlıklı oldu.
Spigot üzerinde ücretsiz yayınlasan rahat 1milyon indirilmesi var :D
1721562439274.png

1721562579457.png

Artık kendi sitesi üzerinde paylaşım yapıyor diye tam indirilme oranını göremiyoruz.

Ekli dosyalar

• 1721562575279.png
    1721562575279.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 74
Spigot üzerinde ücretsiz yayınlasan rahat 1milyon indirilmesi var :D
Ekli dosyayı görüntüle 246320
Ekli dosyayı görüntüle 246323
Artık kendi sitesi üzerinde paylaşım yapıyor diye tam indirilme oranını göremiyoruz.
Direkt sunucum için Core eklentisi olarak yaptığımdan dolayı fazla indirileceğini düşünmüyorum. Örneğin bu Core eklentimde trap sistemi var ve bu sistem çoğu sunucu sahibi için gereksiz bir özellik olacak. Herkese hitap eden, herkesin istediği sistemleri ekleyecek bir Core eklentisi yapsak yine Essentils'dan farkı olmayacak. Bu yüzden her sunucunun kendisine özel ve ihtiyaçlarına göre Core eklentisi yapması/yaptırması daha mantıklı.

Essentials'ta kullandığım komutlar sadece bunlar; /top, /gm 1, 2, 3.. /v Eğer bir sunucu açacaksam asla Essentials ve benzeri eklentiler kullanmam, Essentials sadece sunucu geliştirirken işime yarıyor, işimi gördükten sonra onu siliyorum.

ben ilk essentialsdan basladım o yüzden baya bi alıştım bundan dolayı essentialsdan vazgeçmiyorum ve çok rahat geliyor bana

Merhaba forum üyeleri

Bu konuda sizlerin ESSENTIALS hakkında görüşlerinizi ve kullanıyorsanız neden kullandığınızı öğrenmek istiyorum.

Mesela hangi komutları veya hangi özelliğini sıkca kullanıyorsunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum.
Temel ekonomi, fly/walk speed, hazır aliaslar var

Vakit ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim.

Onla geldik onla gideriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl