ESSENTİALS | YARDIM ACİL !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MBYasin

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Merhaba www.mc-tr.com ailesi ben Yasin.
Bugün sizlerden bir perm istiyecegim ne oldugunu bilmiyorum.
Bu perm essentials la ilgili onu bile tam bilmiyorum bu permi eklediğimizde oyuncu
spawn yazınca anında ışınlancak 5 saniye veya 3 saniye bekleyiniz demicek
bu perm nedir ?

Bilen lütfen ve lütfen sölesin çok lazım.

İstediğin şey config.yml'den yapılıyor. Perm'e gerek yok.

Nasıl yapılıyor söylermisin ? burdan söyle ki bilmeyenlerde öğrensin.[DOUBLEPOST=1493535944,1493535877][/DOUBLEPOST]
Nasıl yapılıyor söylermisin ? burdan söyle ki bilmeyenlerde öğrensin.
Biraz araştırırsan bulabilirsin. Bilgisiyarım'da essentials config ve düzenleme programı yok. Format attım. Ayrıca windows 10'a yükseltiyorum. Araştırıp bulabilirsin veya başkası yardım edebilir :)

Biraz araştırırsan bulabilirsin. Bilgisiyarım'da essentials config ve düzenleme programı yok. Format attım. Ayrıca windows 10'a yükseltiyorum. Araştırıp bulabilirsin veya başkası yardım edebilir :)
Yav devrem lazım diyorum sen iste yeterki config.yml yide not defterinden bakabilirsin saçmalamaya gerek yok.Madem config.yml den yapmayı biliyosun onun nerde hangi satırda oldugunuda bilirsin zaten yardım etsen şaşardım herkez böyle.

İstediğin perm; "essentials.teleport.cooldown.bypass"

Yav devrem lazım diyorum sen iste yeterki config.yml yide not defterinden bakabilirsin saçmalamaya gerek yok.Madem config.yml den yapmayı biliyosun onun nerde hangi satırda oldugunuda bilirsin zaten yardım etsen şaşardım herkez böyle.
Musait bir durumda olsaydım yardım ederdim. @smt287 verdiği ilede deneyebilirsin.

İstediğin perm; "essentials.teleport.cooldown.bypass"
Vallaha sağolasın kardeşim şu www.mc-tr.com da sen olmasan buranın hali ne olacak bilmiyorum kimse bişi yardım etmiyor sordugumuz soruyu biri benim serverimde var vermem diyor biri benim bilgisayarım win 10 falan neyse teşekkür ederim. REP 10 PUAN

Vallaha sağolasın kardeşim şu www.mc-tr.com da sen olmasan buranın hali ne olacak bilmiyorum kimse bişi yardım etmiyor sordugumuz soruyu biri benim serverimde var vermem diyor biri benim bilgisayarım win 10 falan neyse teşekkür ederim. REP 10 PUAN
Önemli değil, iyi forumlar dilerim.
Sorun çözüldüğüne göre konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl