Çözüldü Essentials Warpları Kopyalama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KansızKurt

• нєяσмιηуυм cєσ •
Elmaslar
475
Minecraft
j3tblue

Discord:

mericbozkurt#2650

ilk olarak hayırlı akşamlar KG

1- Serverimdeki warplarımı nasıl başka bir sunucuya taşırım?
2- Serverimdeki setwarp ları nasıl başka bir sunucuya taşırım?

:yani serverimdeki mapleri başka bir sunucuya vede warplarımı kaybetmemek için serwarpları nasıl taşırım İYİ FORUMLAR!!!

ilk olarak hayırlı akşamlar KG

1- Serverimdeki warplarımı nasıl başka bir sunucuya taşırım?
2- Serverimdeki setwarp ları nasıl başka bir sunucuya taşırım?

:yani serverimdeki mapleri başka bir sunucuya vede warplarımı kaybetmemek için serwarpları nasıl taşırım İYİ FORUMLAR!!!

Essentials klasöründe warps diye bir klasör olması gerekiyor onu yedeklemen gerekiyor. Ekstra olarak essentials'ı klasörünü yedekle.

Essentials klasöründe warps diye bir klasör olması gerekiyor onu yedeklemen gerekiyor. Ekstra olarak essentials'ı klasörünü yedekle.
Merhaba EnesAkkaya lakin essentialsımı yenileyecem?

Merhaba EnesAkkaya lakin essentialsımı yenileyecem?
Plugns/Essentials dizininde " Warps " diye klasör olması gerekiyor. O klasörü diğer sunucunuzdaki essentials klasörünün içine atarsanız işlem tamamdır . Tabi ayrı zamanda haritalarınızı kopyalamayı unutmayın :'))

-Aradıgın Şey Bu Olabilirmi

-Aradıgın Şey Bu Olabilirmi

İyi akşamlar schematic değil iyi forumlar[DOUBLEPOST=1474487150,1474487120][/DOUBLEPOST]
Plugns/Essentials dizininde " Warps " diye klasör olması gerekiyor. O klasörü diğer sunucunuzdaki essentials klasörünün içine atarsanız işlem tamamdır . Tabi ayrı zamanda haritalarınızı kopyalamayı unutmayın :'))
Sağolun[DOUBLEPOST=1474748806][/DOUBLEPOST]
Malesefki mapleride yaptım ama hata:geçersiz dünya yazısı çıkıyor? :([DOUBLEPOST=1474748869][/DOUBLEPOST]
Merhaba siz nitradodaki EnesAkkayamıydınız? Eğer oysanız iletişime özel mesaj atarsanız sevinirim iyi forumlar

İyi akşamlar schematic değil iyi forumlar[DOUBLEPOST=1474487150,1474487120][/DOUBLEPOST]
Sağolun[DOUBLEPOST=1474748806][/DOUBLEPOST]
Malesefki mapleride yaptım ama hata:geçersiz dünya yazısı çıkıyor? :([DOUBLEPOST=1474748869][/DOUBLEPOST]
Merhaba siz nitradodaki EnesAkkayamıydınız? Eğer oysanız iletişime özel mesaj atarsanız sevinirim iyi forumlar
Essetials/Warps klasörünün içindeki herhangi bir warp'ı açın (wordpat olarak) orada eski warpınızın hangi dünyada oldugu gösterilecektir. Görülen dünya ismi X ise sunucundaki dünyanın ismini world olarak değil X olarak değiştiriniz.

Dah
Essetials/Warps klasörünün içindeki herhangi bir warp'ı açın (wordpat olarak) orada eski warpınızın hangi dünyada oldugu gösterilecektir. Görülen dünya ismi X ise sunucundaki dünyanın ismini world olarak değil X olarak değiştiriniz.
Daha açarak sölermisiniz rica etsem :)

Essentials klasörünüzü bana mesaj yolu ile atabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Merhaba,
Konuna biraz geç cevap verdim. Evet kendisi benim, eğer eklenti hatalarıyla ilgili bir mesaj göndereceksen. Bunu en başta forum halkına sorman daha iyi olur. Tabi ki bizlerde yardımcı olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl