Çözüldü Essentials warp prefixi değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre YIldırım

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

EmreYLDRM#3319

Arkadaşlar şu baştaki [craftus] yazısını nasıl değiştirebilirim essentials.jar daki messages.en.proparties dosyasını denedim fakat bi çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim :|

Ekli dosyalar

• 2018-08-27_05.18.29.png
    2018-08-27_05.18.29.png
    1,4 KB · Görüntüleme: 190
Eğer messages_en.properties dosyasında bulamadıysan messages_tr.properties dosyasına bakmayı dene.

Eğer messages_en.properties dosyasında bulamadıysan messages_tr.properties dosyasına bakmayı dene.
Maalesef mesaages_tr.properties adında bir dosya yok fakat messages_en.properties dosyası tamamen türkçe. Farklı dosyalar da var hepsini tek tek denesem bir çözümü olabilir mi?

Maalesef mesaages_tr.properties adında bir dosya yok fakat messages_en.properties dosyası tamamen türkçe. Farklı dosyalar da var hepsini tek tek denesem bir çözümü olabilir mi?
messages_en.properties doyası türkce ise essentials onu kullanıyor demektir Craftus yazısını kendi sunucu isminle değiştirib kaydet sonra sunucuyu yenıden başlat.

messages_en.properties doyası türkce ise essentials onu kullanıyor demektir Craftus yazısını kendi sunucu isminle değiştirib kaydet sonra sunucuyu yenıden başlat.
Tamamdır sorunu çözdüm. Server essentials.jar dosyasını değil essentialsX.jar dosyasını kullanıyormuş, essentialsX.jar dosyasının içerisindeki messages_tr.properties doyasını düzenleyerek sorunu çözdüm.
İlginiz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl