Çözüldü Essentials türkçeleştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bariscetin5p

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
7
Minecraft
BarisCetin

Discord:

BrokenRecord#0617

Merhaba

Forumdan bulduğum bir türkçe essentials kullanıyorum. Çoğu yer türkçe oldu fakat bazı /msg /m gibi komutlar hala ingilizce.
Ayrıca oyuncular sunucuya girdiğinde "has joined" yazıyor.
Bunları nasıl türkçe yapabilirim? messages_en ve configde baktım ama bulamadım

Son düzenleme:
Essentials.jar dosyasıni winrar ile birlikte açıp oradaki messages_en dosyasına bakın eğer ordaysa ayarlayın
Ve kaydedin

Not: kaydetmek için serverin kapali olması lazım

essentials.jar winrar ile aç içinden message.tr.properties al Essentials klasörüne at orda editle essentials reload yaz biter. ayrıca configten tr yap ayarını bulursun.

Komut Türkçeleştirmek istersen skript ile basit bir şekilde yapabilirsin aşağıda örneği var
Kod:
command /ingilizcekomut:
    trigger:
        execute player command "/türkçekomut"

winrarın içine giriyorum message_en'e bakıyorum türkçe config orda ama içinde join yazıları ve msg kullanımı yok

winrarın içine giriyorum message_en'e bakıyorum türkçe config orda ama içinde join yazıları ve msg kullanımı yok
Tamam messages_en at configten dil dosyası ayarını değiştir. messages_en düzenlersin.

Komut Türkçeleştirmek istersen skript ile basit bir şekilde yapabilirsin aşağıda örneği var
Kod:
command /ingilizcekomut:
    trigger:
        execute player command "/türkçekomut"

/msg yazınca ingilizcesi yerine türkçe kullanımını gösterecek bir skript bulabilir miyim? mesela /msg yazınca
Özelden mesaj göndermek için
/msg isim mesaj
şeklinde

Essentials confinginin aşağıdaki gibi olduğuna emin olun
Kod:
locale: en

/msg yazınca ingilizcesi yerine türkçe kullanımını gösterecek bir skript bulabilir miyim? mesela /msg yazınca
Özelden mesaj göndermek için
/msg isim mesaj
şeklinde
msg gibi komutları değiştirmeni tavsiye etmem herkesin bildiği ve pratik komutlar ama /tpaccept gibi komutları attığım skript ile değiştirebilirsin
Kod:
command /tpaccept:
    trigger:
        execute player command "/kabul"

command /tpadeny:
    trigger:
        execute player command "/reddet"

msg olayından vazgeçtim fakat asıl olay oyuna oyuncu girince * has joined diye yazıyor onu nasıl oyuna katıldı olarak türkçeleştirebilirim?
message_en'de bulamıyorum

msg olayından vazgeçtim fakat asıl olay oyuna oyuncu girince * has joined diye yazıyor onu nasıl oyuna katıldı olarak türkçeleştirebilirim?
Essentials configinde var messages de değil yanlış yere bakıyorsun veya sunucunda deathmessages tarzı bir plugin yüklü

Kod:
on join:
    set join message to "&a%player% &eSunucuya giris yapti."

Buna skripti denermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl