Bariscetin5p
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- BarisCetin
Discord:
BrokenRecord#0617
BrokenRecord#0617
Ceko37#9713
Minezoid#4994
command /ingilizcekomut:
trigger:
execute player command "/türkçekomut"
BrokenRecord#0617
Tamam messages_en at configten dil dosyası ayarını değiştir. messages_en düzenlersin.winrarın içine giriyorum message_en'e bakıyorum türkçe config orda ama içinde join yazıları ve msg kullanımı yok
BrokenRecord#0617
Komut Türkçeleştirmek istersen skript ile basit bir şekilde yapabilirsin aşağıda örneği varKod:command /ingilizcekomut: trigger: execute player command "/türkçekomut"
Minezoid#4994
winrarın içine giriyorum message_en'e bakıyorum türkçe config orda ama içinde join yazıları ve msg kullanımı yok
locale: en
Arkadaş tr localini bulamamış, en yazıp düzeltebilirmisiniz ona en'ni kullan dedimde.Essentials confinginin aşağıdaki gibi olduğuna emin olun
Kod:locale: tr
Minezoid#4994
/msg yazınca ingilizcesi yerine türkçe kullanımını gösterecek bir skript bulabilir miyim? mesela /msg yazınca
Özelden mesaj göndermek için
/msg isim mesaj
şeklinde
command /tpaccept:
trigger:
execute player command "/kabul"
command /tpadeny:
trigger:
execute player command "/reddet"
BrokenRecord#0617
SS Atarmısınız? Şunu deneyinmsg olayından vazgeçtim fakat asıl olay oyuna oyuncu girince * has joined diye yazıyor onu nasıl oyuna katıldı olarak türkçeleştirebilirim?
message_en'de bulamıyorum
Minezoid#4994
msg olayından vazgeçtim fakat asıl olay oyuna oyuncu girince * has joined diye yazıyor onu nasıl oyuna katıldı olarak türkçeleştirebilirim?
Ceko37#9713
msg olayından vazgeçtim fakat asıl olay oyuna oyuncu girince * has joined diye yazıyor onu nasıl oyuna katıldı olarak türkçeleştirebilirim?
on join:
set join message to "&a%player% &eSunucuya giris yapti."
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!