- Elmaslar
- 727
- Minecraft
- kashi2dev
Discord:
kashiandwazaki
kashiandwazaki
donsuzturk
Hazır plugin paketleri içerisinden alıp sunucunu durdurup değiştirme yapabilirsin. Messages için bir sorun olmayacaktır. Ben hep böyle yaptım. Plugin paketleri kategorisini inceleyebilirsin. Dediğim gibi hazır bir paketten alabilirsin.Arkadaşlar EssentialsX 2.17.2 sürümü için türkçe messages arıyorum bir tane buldum fakat /give ingilizce hiçbirşeyde türkçeleştiremedim aynı şekilde öldükten sonra gelen /back title'ı da ingilizce birkaç farklı messages ile denedim olmadı bu ikisi nasıl türkçeleşiyor?
kashiandwazaki
Yorumunuz için teşekkürler 2 3 farklı messages denedim fakat /give ve öldükten sonra gelen eski konumuna dönmek için /back yaz mesajı ingilizce geliyor fakat /back yazınca yine türkçe oluyor öldüğün yere ışınlandın diye.Ayrıca messages ve config dosyalarına baktım öyle bir mesaj göremedim farklı bir pluginden geliyor olabilirmi zaten şuan 5-6 plugin var.Hazır plugin paketleri içerisinden alıp sunucunu durdurup değiştirme yapabilirsin. Messages için bir sorun olmayacaktır. Ben hep böyle yaptım. Plugin paketleri kategorisini inceleyebilirsin. Dediğim gibi hazır bir paketten alabilirsin.
donsuzturk
Bildiğim kadarıyla essentials.Yorumunuz için teşekkürler 2 3 farklı messages denedim fakat /give ve öldükten sonra gelen eski konumuna dönmek için /back yaz mesajı ingilizce geliyor fakat /back yazınca yine türkçe oluyor öldüğün yere ışınlandın diye.Ayrıca messages ve config dosyalarına baktım öyle bir mesaj göremedim farklı bir pluginden geliyor olabilirmi zaten şuan 5-6 plugin var.
EmreSHN#4551
Yorumunuz için teşekkürler 2 3 farklı messages denedim fakat /give ve öldükten sonra gelen eski konumuna dönmek için /back yaz mesajı ingilizce geliyor fakat /back yazınca yine türkçe oluyor öldüğün yere ışınlandın diye.Ayrıca messages ve config dosyalarına baktım öyle bir mesaj göremedim farklı bir pluginden geliyor olabilirmi zaten şuan 5-6 plugin var.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!