Çözüldü Essentials Sorunu yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xRainBow_

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
24
Minecraft
xRainBow_

Discord:

RainBow ツ#6473

Herkese merhabalar sayın minecraft sevenler! Bugün essentials plugini ile bir sorunla karşılaştım ve malesef çözümünü bulamadım. Essentials'im anladığım kadarıyla türkçe karakter desteklemiyor. Gittim son sürüme geçiş yaptım ancak hala da türkçe karakterleri desteklemiyor. Config.yml üzerinden otomatik "tr" messages dosyası açsın diye bir ayar vardı ancak hatırlayamıyorum, bilen varsa söyleyebilir mi? Kullandığım sürüm: 2.19.2

Herkese merhabalar sayın minecraft sevenler! Bugün essentials plugini ile bir sorunla karşılaştım ve malesef çözümünü bulamadım. Essentials'im anladığım kadarıyla türkçe karakter desteklemiyor. Gittim son sürüme geçiş yaptım ancak hala da türkçe karakterleri desteklemiyor. Config.yml üzerinden otomatik "tr" messages dosyası açsın diye bir ayar vardı ancak hatırlayamıyorum, bilen varsa söyleyebilir mi? Kullandığım sürüm: 2.19.2
locale: tr yaptınızmı?

Merhaba,

Essentials configinin içinde bulunan locale: en ayarını locale: tr yaparak sorununu çözebilirsin

. tr.PNG

Türkçe karakter sorununu da şu şekilde çözebilirsin, Sunucunuzun bat dosyasını Notepad++ ile açıp içine
-Dfile.encoding=UTF-8 ekleyebilirsiniz.
çözüm.PNG

İyi Forumlar...

Merhaba,

Essentials configinin içinde bulunan locale: en ayarını locale: tr yaparak sorununu çözebilirsin

.Ekli dosyayı görüntüle 197160

Türkçe karakter sorununu da şu şekilde çözebilirsin, Sunucunuzun bat dosyasını Notepad++ ile açıp içine
-Dfile.encoding=UTF-8 ekleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 197161

İyi Forumlar...
Merhaba, başlat.bat kodumda o vardı gine de teşekkürler. Kodum:
@Echo off
title Survival
java -Xmx16G -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE
Ayrıca locale: tr yaptım ancak, ne bir başka message dosyası oluştu, nede oyunda türkçeleşti :(
locale: tr yaptınızmı?

@Echo off
title Survival
java -Xmx16G -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE
Ayrıca locale: tr yaptım ancak, ne bir başka message dosyası oluştu, nede oyunda türkçeleşti :(
Tam olarak hatanın ss i varmı veya logları gönderebilirsen daha iyi olur

@Echo off
title Survival
PAUSE
bana discorddan ulaşabilirmisinz

@MuhammetBeyy'e teşekkürler. Sunucu spigot'unu 1.8.8 yaptım ve config.yml de olan locale: tr yapıp sorunu çözdüm. Herkese iyi forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl