İnceleme Essentials Paralımı Oluyor ?

Essentials'ın paralı olması iyimi olur kötümü olur ?

• İyi Olur

Oy: 4 30,8%
  • Kötü Olur

Oy: 9 69,2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emek diyorsunuz ama türkiyedeki sunucuların %99.9 unun cracklı olduğundan bihabersiniz sanırım buda emek hırsızlığı o halde.
Türkiyedeki sunucular örneğin hub sunucuları premium olursa +300 ü göremezler çünkü minecraft yaş ortalaması giderek düşüyor 11,12 yaşındaki çocuk premiumu bulamıyor yani siz diyorsunuz ki ya premium alacan yada tek oyuncu oynuyacan.

Zaten minecraft sunucularının server.properties ayarlarında offline-mode olmasının sebebi crackli sunucuların yasak olmaması. Ayriyetten minecraft geliştiricileri/kurucuları crack kullanımına izin veriyor.
Minecraft ücretli olunca sunucularında yasal olmadığını düşünüyordum kusura bakma.
Türkiyedeki sunucular örneğin hub sunucuları premium olursa +300 ü göremezler çünkü minecraft yaş ortalaması giderek düşüyor 11,12 yaşındaki çocuk premiumu bulamıyor yani siz diyorsunuz ki ya premium alacan yada tek oyuncu oynuyacan.
Demek istediğim daha farklı birşeydi aslında ama yanlış biliyormuşum.

Essentialsin yaklaşık olarak 10 milyon indirilmesi var ben paralı olacağını zannetmiyorum ama adamlar.isterlerse yaparlar :)

Paralı olsa bile bir çoğumuz bir sürü yerden bulabilcek bence gereksiz olur.

1 haftaya kalmaz kaçak olarak bedava verilir .

Server Parası
Paket Parası
Web Site Parası
+Plugin Parası
--------------------
Zarara Gireriz
Kötü Olur

Paralı olursa ya bedavaya crack forumlarında vs. çıkar ben önermem veya EssentialsX tarzında şeyleri kullanırız artık.

Bence kötü olur bu seneye kadar bedavaya vermişin bundan sonra paralı kötü olur

Konuların nedense buram buram cahillik yansıtıyor. Essentials açık kaynak kodlu bir projedir.Projeni github ta lisanslarken projeden para kazanamayacağın koşulunu kabul ediyorsun. Aynı lisans sahibi aynı projeye 2 kez sahip olamaz.(yanlış okumuşum düzeltme yaptım)
İnsan kendisini göremez.

Bence her türlü güzel olur çünkü server açmayı bilmeyen kişiler server açamaz minecraft sunucuları düzene girer

ama kötü tarafı Essentials ' ın korsanları çıkar minecraft piyasası çöker anlayacağın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl