Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Merhabalar Tlauncherime Essentials 1.16.5 İndirdim Fabric Ve Hesabımı Açmaya Çalışırken Geçiş Anahtarı Oluşturulamadı Hatası Aldım Ve Tekrar Gmailime Giriş Yaptım Yine Olmadı Ne Yapabilirim Nolur Yardım Edin
Öncelikle Merhabalar Tlauncherime Essentials 1.16.5 İndirdim Fabric Ve Hesabımı Açmaya Çalışırken Geçiş Anahtarı Oluşturulamadı Hatası Aldım Ve Tekrar Gmailime Giriş Yaptım Yine Olmadı Ne Yapabilirim Nolur Yardım Edin
1Hafta Öncesinde Benim Arkadaşım Tlauncher İle İndirmişti Ve Hesabını Bağlaya Bilmişti Bende Bugün İndirdim Kurulu Şuanda Fakat Hesap Bağlayamıyorum Geçiş Anahtarı Oluşturulamadı Diyor
1Hafta Öncesinde Benim Arkadaşım Tlauncher İle İndirmişti Ve Hesabını Bağlaya Bilmişti Bende Bugün İndirdim Kurulu Şuanda Fakat Hesap Bağlayamıyorum Geçiş Anahtarı Oluşturulamadı Diyor