Çözüldü Essentials Lag Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taeryl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.694
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taeryl

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
34
Minecraft
Taeryl
Merhaba MC-TR Üyeleri,
Sunucumda loglarda bulduğum bir hatayı sizinle paylaşmak istiyorum. Bu hata son zamanlarda olmaya başladı daha sunucu açılmadı bakımdayken böyle lag oluyor. Hostingim batihost

Buyrun hata;
Kod:
[15:06:12] [pool-32-thread-1/INFO]: [Essentials] Lag Notice - Slow Economy Response - Request took over 39,023ms!

Merhaba MC-TR Üyeleri,
Sunucumda loglarda bulduğum bir hatayı sizinle paylaşmak istiyorum. Bu hata son zamanlarda olmaya başladı daha sunucu açılmadı bakımdayken böyle lag oluyor. Hostingim batihost

Buyrun hata;
Kod:
[15:06:12] [pool-32-thread-1/INFO]: [Essentials] Lag Notice - Slow Economy Response - Request took over 39,023ms!
Güncelmi ess ?

Merhabalar iConomy pluginini silip Essentials Eco'yu kullanmanı tercih ederim.
Bu plugin değildir, Essentials > Config.yml kısmından ''Economy'' bölümünden düzenliyebilirsiniz.

ewq.PNG

rews.PNG

Merhabalar iConomy pluginini silip Essentials Eco'yu kullanmanı tercih ederim.
Bu plugin değildir, Essentials > Config.yml kısmından ''Economy'' bölümünden düzenliyebilirsiniz.​
İConomy kullanmıyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

iConomy mi kullanıyorsun? Essentials olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanmanı öneririm.
EssentialsX yüklersem şuan sunucuda bulunan Essentials klasörü çalışırmı mesajlar vs ?

İConomy kullanmıyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

EssentialsX yüklersem şuan sunucuda bulunan Essentials klasörü çalışırmı mesajlar vs ?

Evet EssentialsX kullanırsan sorun çözülebilir merak etme normal Essentials dosyanın yedeğini al ve EssentialsX'i yükleyince Essentials'ın configini at.
Hiçbir sıkıntı olmaz bu arada /version Vault çekip bir kontrol edermisin? ( Genellikle EssentialsX 1.8 üstü sürümler için kullanılır. )

Evet EssentialsX kullanırsan sorun çözülebilir merak etme normal Essentials dosyanın yedeğini al ve EssentialsX'i yükleyince Essentials'ın configini at.
Hiçbir sıkıntı olmaz bu arada /version Vault çekip bir kontrol edermisin? ( Genellikle EssentialsX 1.8 üstü sürümler için kullanılır. )
VAULT VERSION 1.5.6-b49

EssentialsX indirdim ancak, EssentialsXGroupManager diye birşey olmadığından gruplarım gitti groupmanager yedeği var ama GroupManager ile alakalı bir jar yok.

GroupManeger'in yedeğini alıp bir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
denermisin?
Bu arada EssentialsXChat EssentialsXProtect gibi şeyleri kurmadıysanız çalışmaz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
EDİT: Sorunumu şöyle çözdüm. EssentialsX jarlarından sadece EssentialsX & EssentialsXChat yükledim. Daha sonra groupmanagerin çalışması içinde essentialsX olmayan yani normal essentials olan essentialsgroupmanager yükledim ve çalıştı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl