Çözüldü Essentials Kitlere Ench Basma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CellatFaruk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
MertCKA

Discord:

MertCKA #4895

Millet ben kit ayarlamaya çalışıyordum bu arada EssentialsX-2.16.1.0 kullanıyorum orda essentials klosörünün içinde kits diye yer var ordan ayarlıyorum herşeyi güzel iyi derken bir baktım en fazla verimlilik 5 kırılmazlık 3 falan basabiliyorum ama ben op-faction kuracağım için bunlar yetersiz daha çok Efficiency:23 Unbreaking:23 Fortune:23 gibi enchler basmak istiyorum bilgisi olan var mı ? nerden bu leveli yükseltebilirim ?

Oyun içinden bu kitin eşyalarını oluşturup, o eşyaların İD'sini vermeyi denetir misiniz?

oyunda yapıtğım zaman ID si değişmiyor 278 olarak kalıyor bunu essentials config veya kitsin içinden düzeltmek lazım ama nasıl olacağını bilmiyorum ?
Kod:
# EssentialsX kit configuration.
# If you don't have any kits defined in this file, the plugin will try to copy them from the config.yml

# Note: All items MUST be followed by a quantity!
# All kit names should be lower case, and will be treated as lower in permissions/costs.
# Syntax: - name[:durability] amount [enchantment:level]... [itemmeta:value]...
# For Item Meta information visit http://wiki.ess3.net/wiki/Item_Meta
# 'delay' refers to the cooldown between how often you can use each kit, measured in seconds.
# Set delay to -1 for a one time kit.
# For more information, visit http://wiki.ess3.net/wiki/Kits
kits:
orda [enchantment:level]... yazıyor onu [enchantment:23]... mü yapmam lazım yoksa [enchantment:level]23 mü yada ordan değil mi ?

[enchantment:23] şeklinde biliyorum.

maalesef olmuyo en fazla default büyüler neyse o kadar basılıyor yok mu çözümü ya ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çözümü buldum essentials klosörünün içindeki config dosyasından unsafe-enchantments buluyorsunuz sonra orası false 'dır siz orayı true yaptığınızda istediğiniz seviyede büyü basabiliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl