Çözüldü Essentials Kitlerde bozukluk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iSkyPower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.998
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iSkyPower

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamın Aleyküm Arkadaşlar. Essentials bozuldu. Yani kitlerde bir sıkıntı var. Ben anahtar kitinde olduğunu düşünüyorum
SS:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şimdiden teşekkürler

Serverin Varmi Acik Varsa Ipsini At Halledelim

Essentials daki hatayı bulduysanız söyler misiniz?[DOUBLEPOST=1499252740,1499252663][/DOUBLEPOST]Essentials daki hatayı bulduysanız söyler misiniz?

Ben sadece kit günlükte hata var sanırım tam anlamadım hatada almayabilir.

Bende öyle düşündüm[DOUBLEPOST=1499253955,1499253197][/DOUBLEPOST]Bütün kitler çalışıyor arkadaşlar sadece anahtar kiti çalışmıyor

anahtar kiti dedigin hangisi?

Bende öyle düşündüm[DOUBLEPOST=1499253955,1499253197][/DOUBLEPOST]Bütün kitler çalışıyor arkadaşlar sadece anahtar kiti çalışmıyor
Günlük kiti anahtar kiti sanırım onu skript ile yapabilirsin.

Gunluk yazan kardeş[DOUBLEPOST=1499254890,1499254833][/DOUBLEPOST]Gunluk yazan kardeş

essentialsa anahtar eklenmez diye biliyorum ve o günlük kitin oldugu kismi kod olarak atabilir misin? yardimci olmaya calisayim.

gunluk kiti delay: 86000 bunu deneyin

konsol logunu bana atabilirmisiniz.

Gunluk Kitini Sil kit yerine crate key %player% BaslangicKasasi Skriptle Yap bunun icin Tasarlayacayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl