Dark_4
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 110
- Minecraft
- Dark_4
Discord:
Evoshi Hatake#6144
Evoshi Hatake#6144
Evoshi Hatake#6144
PermissionsEx Değil PowerRanks Kullanıyorum Şimdi GroupManagerle Kitadderi Yükleyip DeneyeceğimPermissionsEx yerine GroupManager kullanmanı öneririm ek olarak kitadder pluginini yükleyerek kit oluşturmayı denermisin kiti yaparken yanlış yapmış olabilirsin.
Verdim Fakat Çalışmadı"essentials.kit" yetkisini verdiniz mi? Vermediyseniz verip tekrar deneyiniz.
Evoshi Hatake#6144
Kitadderin 1.8.8 Versiyonunda Çalışanını AtabilirmisinPermissionsEx yerine GroupManager kullanmanı öneririm ek olarak kitadder pluginini yükleyerek kit oluşturmayı denermisin kiti yaparken yanlış yapmış olabilirsin.
Kitadderin 1.8.8 Versiyonunda Çalışanını Atabilirmisin
Evoshi Hatake#6144
Kitadder Çalışmıyor Dosyası Gelmedi Oyundada /createkit yazınca böyle bir komut yok diyorson sürüm çalışır.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kitadder Çalışmıyor Dosyası Gelmedi Oyundada /createkit yazınca böyle bir komut yok diyor
Evoshi Hatake#6144
Teşekkürler Çalıştı Ayrıca Permissionuda Ayarlanabiliyor Çok Güzel Bir Plugin Teşekkürlerbu plugini denermisin?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Globalgroups.yml'den oyuncu groupuna gel default:true yap@akıner groupmanager'de Defaultu Nasıl Oyuncu Yapcaz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!