Çözüldü Essentials Kit Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appliepee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 125
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

appliepee

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Tekrardan merhabalar, ufak bir yardıma ihtiyacım var. VIP kitleri için item hazırlıyorum, ve bu kiti hangi oyuncu aldıysa itemin lore unda o oyuncunun isminin gözükmesini istiyorum. ItemEdit plugini ile şöyle bir şey denemiştim ama çalışmadı. /itemedit lore add &fBu eşyanın sahibi: &e%player%

/itemedit lore add &fBu eşyanın sahibi: &e%player_name% olarak da denedim fakat çalışmadı, kiti aldığımda açıklaması %player name% olarak gözüküyordu.

Essentials > kits.yml üzerinden itemin loresini bu şekilde ayarlarsanız kiti alan kişinin adı gözükür.

Screenshot_28.webp
Screenshot_27.webp

Essentials üzerinden kit vermeyi önermem. İtemleri kayıt ettiğin bir plugin varsa onun item verme komutunu kullanabilirsin. Örneğin /sk item give %player% vip_sword , /sk item give %player% vip_axe aureliumskills plugini için veya /mm items give vip_sword %player% mythicmobs plugini için. Bune benzer yaparsan itemi config dosyasına tek tek olup olmadığın kontrol etmek zorunda kalmazsın ve itemde extra özellikler varsa onlar da kayıt edilmiş olur(kalptir hızdır vb).

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu linkten bununla ilgili görseli bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl