mashe1337
/enchant komutu ile büyü ekleyebilirsin. Eğer essentials kit karışık gelirse playerkits öneririm. Gerçekten güzel eklenti. Eğer protection 5 gibi büyüleri ekleyemiyorsan essentials config.yml'nin içerisinde unsafe-enchantments ayarı olacak. Onu true yaparsan sorun düzelir.essentials içinde kit yapıyorum ve armor vs enchant eklemek istiyorum internette nasıl olduğunu bulamadım belki de benim sıkıntımdır.yardım edebilecek var mı
peki bir sorum daha olacak nexo plugininden bir item vermek istiyorum - nexo give gunesparcasi 10 %player_name% böyle yapsam çalışır mı/enchant komutu ile büyü ekleyebilirsin. Eğer essentials kit karışık gelirse playerkits öneririm. Gerçekten güzel eklenti. Eğer protection 5 gibi büyüleri ekleyemiyorsan essentials config.yml'nin içerisinde unsafe-enchantments ayarı olacak. Onu true yaparsan sorun düzelir.
mashe1337
Tekrardan selamlar,peki bir sorum daha olacak nexo plugininden bir item vermek istiyorum - nexo give gunesparcasi 10 %player_name% böyle yapsam çalışır mı
peki son soru olarak rankup pluginin de kendime para verdiğimde rankup olmak için gerekliliği karşılıyorum fakat rankup yazınca ekteki hatayı alıyorum bir bilginmiz var mı acaba?(bilgili biri görünce yaşadığım osunrları sormak istedim kusura bakmayın)Tekrardan selamlar,
Bu eklentiyi daha önce kullanmadım. Dolayısıyla bir bilgim yok. Eklentinin wiki'sine göz atabilirsiniz. Yanlış bilgi vermek istemem..
mashe1337
Merhaba,peki son soru olarak rankup pluginin de kendime para verdiğimde rankup olmak için gerekliliği karşılıyorum fakat rankup yazınca ekteki hatayı alıyorum bir bilginmiz var mı acaba?(bilgili biri görünce yaşadığım osunrları sormak istedim kusura bakmayın)
dostveviski
bovemblack:
delay: 259200
items:
- netheritehelmet 1 dura:4 mending:2 prot:4 Respiration:3 Aqua_Affinity:1
- netheritechestplate 1 dura:4 mending:2 prot:4
- netheriteleggings 1 dura:4 mending:2 prot:4
- netheriteboots 1 dura:4 mending:2 prot:4 feather_falling:4 Depth_Strider:3
- netheritesword 1 dura:3 mending:1 sharpness:5 fire:2 looting:3
çok sağolunMerhaba aşağıya örnek bir kit bırakıyorum, delay yazan kısmın sürelerini şöyle anlayabilirsin:
86400 1 gun
518400 6 gun
örnekteki 3 gün süreli bir kittir.
dostveviski
Ne demek rica ederim.çok sağolun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!