Çözüldü Essentials Hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barış Cem Karakaş

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
SUNUCUMDA ESSENTİALS HATA VERİYOR HİÇBİRŞEY YAPILMIYOR OP VERİYORUM KOMUTLAR GEÇERSİZ HİÇBİRŞEY İŞLEMİYOR ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİ NEDEN SUNUCU SÜRÜMÜ 1.8.8

@smt287 Başlığı Düzeltirmisin ?
EssentialsX Kullanın

SUNUCUMDA ESSENTİALS HATA VERİYOR HİÇBİRŞEY YAPILMIYOR OP VERİYORUM KOMUTLAR GEÇERSİZ HİÇBİRŞEY İŞLEMİYOR ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİ NEDEN SUNUCU SÜRÜMÜ 1.8.8
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Burdan gerekli sürümü indirebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1501263154,1501263098][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Burdan gerekli sürümü indirebilirsiniz.

Burdan gerekli sürümü indirebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1501263154,1501263098][/DOUBLEPOST]

Burdan gerekli sürümü indirebilirsiniz.
Hocam Attığınız Link 1.7.9 Için 1.8 Çalışmaz, Lütfen Mesajlarınıza Önem Veriniz,
Essentialasx (1.8 ve 1.8+ By Jenkins)

Güncel sürümü kullanın, Vault adlı eklenti yüklü değilse yükleyin.
Ayrıca EssentialX adlı eklentiyi öneririm, Essentials eskide kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl