Çözüldü essentials - group manager

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KriptonNetwork

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
MileyVirusPRO
Merhaba iyi forumlar.
---
Fotograf'da da gördüğünüz gibi dosya komutlarımı uygulamıyor.
Oyuncıların yazı rengini değiştirmek istiyorum,oyuncuların adlarının renklerini de group manager'dan değiştiriyorum malesef komutlarımı almıyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekür eder iyi forumlar dilerim.
---
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
---
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

"Komutları Almıyor" kısmı biraz garibime gitti, sunucuya restart atmayı deneyin.

"Komutları Almıyor" kısmı biraz garibime gitti, sunucuya restart atmayı deneyin.
Merhabalar iyi forumlar sunucuya restart atıyorum reload atıyorum ama malesef komutlar işlemiyor.
Cevabınız için teşekür ederim.

Merhabalar iyi forumlar sunucuya restart atıyorum reload atıyorum ama malesef komutlar işlemiyor.
Cevabınız için teşekür ederim.
Şöyle bir şey deneyebilirsiniz, büyük ihtimal Group Manager pluginine yeni bir güncelleme gelmiş.
Şu linkten en son versiyonunu indirin, sunucunuzda bulunan group manageri silin, ama kodları kopyalamayı unutmayın.

Şöyle bir şey deneyebilirsiniz, büyük ihtimal Group Manager pluginine yeni bir güncelleme gelmiş.
Şu linkten en son versiyonunu indirin, sunucunuzda bulunan group manageri silin, ama kodları kopyalamayı unutmayın.
Merhabalar iyi forumlar. Dediğinizi yaptım ve oyuncunun ismi ve manuadd ismi değişti. Tek sorun şu anda oyuncuların mesajlarını'da ayarlayamıyorum fotograf da görüldüğü gibi: EssentialsChat kısmından &6» &9{MESSAGE} yazıyorum bu komutu almıyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncel!

Güncel arkadaşlar.

Sorun çözülmüştür.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl