Çözüldü Essentials [{factions_roleprefix}{factions_name}] Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeuser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.641
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
" eklentisini kullanıyor.

Bunu da dener misin?
YAML:
format: '[§l{factions_roleprefix}§r{factions_name|rp}§r{DISPLAYNAME}§r] {MESSAGE}'

plugins klasöründe, Faction klasörünü aç > mstore/factions_mconf/instance.json dosyasını aç:
Kod:
{
    ...
    "chatSetFormat": false,
    ...
    "chatParseTags": true,
    ...   
}
Bu şekilde yap. Eğer sorunun hala devam ederse:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

olması gerek dener misin ve değiştirmen gereken şeyleri bıraktım.

Ekli dosyalar

Arkadaş "
" eklentisini kullanıyor.

Bunu da dener misin?
YAML:
format: '[§l{factions_roleprefix}§r{factions_name|rp}§r{DISPLAYNAME}§r] {MESSAGE}'

plugins klasöründe, Faction klasörünü aç > mstore/factions_mconf/instance.json dosyasını aç:
Kod:
{
    ...
    "chatSetFormat": false,
    ...
    "chatParseTags": true,
    ...  
}
Bu şekilde yap. Eğer sorunun hala devam ederse:
hocam verdiğin komutu denedim malesef çalışmadı.
faction dosyası yok .jar var yani faction.jar var faction dosyası yok faction.jar içerisinde mstore diye bir dosya bulunmuyor.

/papi ecloud download Faction dener misin?
You must supply the name of an expansion hatası verdi.
bende /papi ecloud dawnload essentials yazdım.
/papi reload yazdım
malesef halen daha sorun devam etmektedir :(

/papi ecloud download Faction dener misin?
Hocam üzgünüm kodu yanlış yazmışım Faction eklememişim.
şu anda faction ekledim bu sefer de ''You must supply the name of an expansion'' diyor.
sunucu faction.jar plugini görmüyor mu anlamıyorum cidden.

/papi ecloud dawnload vault
/papi ecloud dawnload server
/papi ecloud dawnload statistic
/papi ecloud dawnload online

hepsini indir.

Essentials ile yapmak için faction eklentinizin configinde Faction ismi her neyse onu essentialse aktarmanız gerekmektedir.

Essentials ile yapmak için faction eklentinizin configinde Faction ismi her neyse onu essentialse aktarmanız gerekmektedir.
Faction Config içerisinde herhangi bir parantez içerisinde bir komut bulamadım.
sizde bakar mısınız lütfen

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Essentials chati bırak. Al bunu kullan:

Tüm placeholderapi değişkenlerini destekliyor. Ayrıca sunucunu daha açmadıysan SaberFactions eklentisine geçmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Saber factions eklentisi uuidfactions eklentisinin placeholderlerini kullanıyor. Aşağıda linki bırakacam.

buradan bakıp ayarlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl