Çözüldü Essentials [{factions_roleprefix}{factions_name}] Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeuser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.641
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeuser

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Zeuser
İyi akşamlar forum sakinleri.
fotograf'da gördüğünüz sorun ile yaşıyorum hem essentials ekran görüntüsünü hemde oyun içinden ekran görüntüsü bırakıyorum.
bu hata neyden kaynaklanıyor.
yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu BungeeCord'a mı kurulu?

Config.yml dosyanızı gönderebilir misiniz? *Faction eklentisinin*

Sorun halen daha devam etmektedir lütfen yardımcı olunuz.

İyi akşamlar forum sakinleri.
fotograf'da gördüğünüz sorun ile yaşıyorum hem essentials ekran görüntüsünü hemde oyun içinden ekran görüntüsü bırakıyorum.
bu hata neyden kaynaklanıyor.
yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.
plugins\Essentials\config.yml
YAML:
chat:
  radius: 0
  format: '§7[{factions_roleprefix}§r§7{factions_nameforce}§r§7] §r§7[{GROUP}] §r{DISPLAYNAME}§r§7:§r {MESSAGE}'

plugins\Essentials\config.yml
YAML:
chat:
  radius: 0
  format: '§7[{factions_roleprefix}§r§7{factions_nameforce}§r§7] §r§7[{GROUP}] §r{DISPLAYNAME}§r§7:§r {MESSAGE}'
yardımınız için teşekür ediyorum ama bu sizin verdiğiniz komutlar ile bu aynısı oluyor.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl