Çözüldü Essentials dolar para birimi silinmiyor yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.815
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Öncelikle merhaba. Essentialsta dil ayarları kısmından /balance yazdığımızda chatta çıkan
Balance: $ 30 yazısının sonunda TL ekledim dil ayarları kısmından fakat dolar simgesini kaldıramıyorum yani şuanda /balance yazdığımızda Balance: $ 30 TL bu şekilde gözüküyor ben doları silmek istiyorum configten dolar sembolünü kaldırdım yerini boş bırakmayı denedim olmadı none yazdım yine olmadı. Sadece sonunda TL yazmasını istiyorum başındaki doları nasıl kaldırabilirim acil yardım.

Essentials/config.yml dosyasına girip currency-symbol: diye arat ve orayı düzenle.

Essentials/config.yml dosyasına girip currency-symbol: diye arat ve orayı düzenle.
Onu zaten denedim lütfen iyi okuyunuz. Dolar yazısını kaldırmak istiyorum daha doğrusu boş bırakmak istiyorum çünkü zaten dil kısmından sonuna TL ekledim başında bir şey olmasın.

Aşağıdaki gibi yapıp dener misin, bende çalışıyor. Eğer yine olmazsa EssentialsX indirip tekrar dene.
g6v0nN.png

currency-symbol: ' '

essentials.jar a kitaplık olarak aç messages.tr bölümünde money bölümü var arattır ve düzenle

Aşağıdaki gibi yapıp dener misin, bende çalışıyor. Eğer yine olmazsa EssentialsX indirip tekrar dene.
g6v0nN.png

currency-symbol: ' '
Şimdi oldu teşekkürler. Tırnak içinde boşluk olması lazımmış.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu kapanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl