mRLexReiz06
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 27
aniltr_
essentialsx kullanmıyorum essentials kullanıyorum ve komutu yazmayıda denedim olmadı :/hocam essentialsx kullanıyorsan kite direk komutu yazabiliyorsun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
aniltr_
essentialsx kullanmıyorum essentials kullanıyorum ve komutu yazmayıda denedim olmadı :/
daha sonra deniyeceyim :)Essentialsx daha gelişmiş ve stabil bir sürümdür ona geçmenizi tavsiye ederim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

OnlyDarknesss#0932
essentialsx kullanman senin yararına olur gerçekten kulanışlı bir plugin tavsiiye ederimdaha sonra deniyeceyim :)
peki deniyorum onda nasıl anahtar verebilirim ?essentialsx kullanman senin yararına olur gerçekten kulanışlı bir plugin tavsiiye ederim

OnlyDarknesss#0932
skript olarak mı attdınız daha detayli söylerseniz sevinirim :)[CODE title="anahtar verme"]execute console command "cc give %player%" anahtar ismi adet[/CODE]

OnlyDarknesss#0932
execute console command "cc give %player% mrvip 3" şeklinde denedimkits.yml olması lazım essetials ın içinde oraya ya verdiğim kodu yada cc give %player% anahtar ismi adet yazarsanız kit içerisinde verilicektir

OnlyDarknesss#0932
execute console command " kısmını çıkart öyle deneexecute console command "cc give %player% mrvip 3" şeklinde denedim
execute console command "cc give physical %player% mrvip 3" böylede denedim
olmadı
denedim maalesef olmadıexecute console command " kısmını çıkart öyle dene
bu arada kit bozuk değil itemleri veriyor sadece anahtarı vermiyordenedim maalesef olmadı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!