Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi permissionex bir de groupmanager ? Permissionex sil, skript hata atmış bu sorunla alakalı değil, Essentialsxmpp neyse configini bozmuşsun. Hımmm bozduğun için chat gidip geliyor olabilir. Factionchat ne için reis ? Tamam sen configi bozuyorsun ondan böyle yapıyor galiba, sen bi essentials dosyalarını sil yeniden oluşsun. Sonra bana yine at logunu istediğim hatalar gitmiş mi bakıcam
essentialsx kurunca essentialsxmpp otomatik geliyor bende bilmiyorum ne ama permissionex sildim essentials de sildim essentialsi tekrar yükledim permissionex olmadan nası olcak bilmiorm onun yerine ne kullancam ama neyse ben dediklerini yapıyım sana 2 dk ya atıyorum log tekrar
bilmiyorum valla haftalardır bununla uğraşıyorum sıkıldım artık yani ayrıca essentialsi silince bütün ayarlamalarımda gitti tekrar bidaha onlarla uğraş dur :D düzelse hatalar sorun değilde neyse bakalım nolcak saolasın ya valla hakkını helal et gece gece uğraştın
kardeş dediklerini yaptım groupmanager deki hatada plotme hatası konsoldan gördüm moderatöre buildere rehbere plotme limit: komutu vermişim ondan vermiş sildim onları bide oyuna girdim ismimin başına grup adı geldi en çok sıkıntısını çektiğim şey ama klan tagını göremedim neyse buyur log
log dosyası hataları söylemiş tam olarak böyle diyor:
Remove or use another version of the plugin Skript, because it throws major errors.
Use another version of the plugin GroupManager, because it throws minor errors.
Use another version of the plugin Essentials, because it throws minor errors.
türkçeleri:
Büyük hatalar attığından, eklenti Skript'in başka bir sürümünü kaldırın veya kullanın.
Eklenti GroupManager'ın başka bir sürümünü kullanın, çünkü küçük hatalar atar.
Eklentinin başka bir sürümünü kullanın Essentials, çünkü küçük hatalar atar.
Şeklinde yapar isen büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar,kalkmaz ise /ver yazıp eklenti sürümünü ss olarak buraya at.Sana tavsiyem yeni bir plugin paketine geçmen ve Skript, GroupManager ve Essentials sürmünü güncelle. (Kendi sürümüne uygun olanın en güncelini indir) Eklentilerin fazlasıyla hata vermekte bunlar ile uğraşmak yerine gidip yeni bir plugin paketi al ama sen hâla bu plugin paketinden devam etmek ister isen seve seve yardım ederim.