essentials bozuk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mrtcn_TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrtcn_TR

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
12
gençler benim serverim 1.8 ve server da essentials ingilizce oluyor neden türkçe yapmaya çalışıyorum plugin çöküyor

türkçe karakter kullanma ve essentials güncelle olmazsa söyle

bildigin hazır türkçe varmı ?

VDS İngilizce Olmasından Kaynaklanıyordur Büyük İhtimal Essentials Winrar İle Aç messages_tr.properties olucak onu kopyala adını messages.properties değiştir içine at essentials'ın sorun düzelicektir

öyle yaptım ama düzelmedi aksine plugin bozuldu

Essentials > config.yml > [HASHTAG]#locale[/HASHTAG]: en > bu kısmı aşşağıdaki gibi değiştirin;
769d1f48b292467e92f9a2f40274dbe4.png

saol deniyecem şuan server kalabalık deniyemiyorum

Selam dostum configin İngilizce hale dönmesinin sebebi configi bozmandir mesela ' koyulması gereken yerde koymayı unutmussundur Plugin hata almamak için configi sıfırlar yani hatandan dolayı eğer farkında değilsen Skypeden destek verebilirim. :)

Selam dostum configin İngilizce hale dönmesinin sebebi configi bozmandir mesela ' koyulması gereken yerde koymayı unutmussundur Plugin hata almamak için configi sıfırlar yani hatandan dolayı eğer farkında değilsen Skypeden destek verebilirim. :)
Kodlama dili veya UTF-8 Yazmadığı içinde olabilir sunucu açılırken kelime bozulduğu için hata veriyor olabilir.

Paketi alıntı ise essentials utf 8 oluyor zaten yada bazı pluginler direk dosyasi utf 8 olarak geliyor essentialsda bunlardan biri galiba :)
Sunucusu vds ise başlat.bata utf-8 desteklemesi için bir kod yazmalı aksi halde oyuna girince Essentials bozulur notepad ve alıntı olsada iş görmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl