Çözüldü Essentials 1.8-1.13 Gerekiyor Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 437
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Öncelikle merhaba,
Birkaç paketten essentials jarını aldım ve yanına vault ve protocollib koyduğumda panelde herhangi bir hata yoktu. Fakat reload attıktan sonra panelde 2 veya 3 tane kısa bir error mesajı geldi. O paketlerdeki vault ve protocollib jarlarını koyduğumda reload attıktan sonra error gelmedi. Yani güncel vault ve protocollib error mesajı verdirdi. İnternette 1.8 denilen bir essentials buldum. Ve ismi
essentials-2.x-snapshot.jar (hub.spigotmc sitesinde) ismi bu şekilde olduğu için indirmedim. Benim sizden istediğim normal güncel essentials 1.8-1.13 versiyon site linki vermeniz. Eğer bilen birisi yardımcı olursa mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Not: Lütfen paket önermeyiniz çünkü en az 8 farklı paket var. Benim istediğim paketlerdeki gibi normal sadece essentials yazan güncel jarı indirebileceğim sitenin linki.Her pakette farklı essentials var. Güncel vault ve protocollib ile uyumlu olan 1.8-1.13 versiyon essentials site linki lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl